|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.12.2007
Downloads: 240
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Tyros2; FR7
![]() |
![]()
Nažalost to ne pomaže. To je software samo za konvertiranje iz psr9000 u Taros2 i iz Tyrosa2 u Tyros3. Iz Tyrosa3 u Tyros2 nemam pomoći za konvertiranje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.03.2008
Downloads: 346
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nemam iskustva al logika mi nalaže da bi po tome svi kupili Tyros1 ili 9000PRO i onda kadizađe Tyros3 , 3 , 4,,,bla bla sve konvertirali od njih za Tyros 1 i tako Yamaha nebi prodavala nove aranžere nego samo kupi bilo koju Yamahu i imaš sve...e pa to mi se ne čini baš logičnim,zar ne,ako ste me razumijeli...a inače ako kome treba nešto sa Tyrosa 1 ili Tyrosa 3 samo se javite...imam ih oba tako da nije problem!
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Cao
Pa ne mislim da je to jedina strategija yamahe da izbacuje nove modele da nebi fajlovi,boje ili ritmovi pasali u prethodne modele ili obratno . Danas se moze cak iz druge marke(korg-roland itd ) sta god konvertovati i u obratnom smeru naravno(nije pravilo ima izuzetaka) . Sto se tyros3 tice ...treba malo sacekati i vidjeces da ce i tu da se provali sema Novi model vise donosi sa sobom nova resenja,izvedbe,dizajn, a manje dosad potajno ocekivane neke novije, savrsenije tehnologije. Nijedna sprava nije savrsena i da ima sve u sebi...pa cak i da je jeste za nas pojam savrsena bilo bi predloga da se neke komande izbacene na komandnu plocu ili sta drugo da se promeni. I dobro je sto je ovako.Svako moze sam da odluci koju ce marku ili model da kupi iz licnog ubedjenja,po nameni i po finansijskim mogucnostima.Cinjenica je da je nemoguce pratiti (finansijski) kojom brzinom se modeli izbacuju na trziste.U ostalom i ne moramo mi sve imati.kako je jedan od nasih forumasa napisao ,Bitno je namenski kupiti a kasnije neku bolju, mozda noviju..? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|