|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja sam kupio u sky-musicu pre oko godinu ipo'............
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
kod mene je pa800 tri godine mozda i vise a ne lezi u kuci to je sigurno u njemu je set full mislim pun je do vrha svasta sam u njega stavljao dok nisam sastavio nesto sto meni odgovara pa cak i global od pax1 tad nisam znao da se to nebi trebalo raditi ali nema ama bas nikakvog problema ama bas nijednog jedinog pa sad....sve ostalo je vec receno...
Dodato: i da kupljen je u Sarejevu u Artistu Promijenjeno od hazir_71 (13.02.2009 u 02:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.01.2011
Downloads: 149
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pa 800 posedujem vec 2 godine i mogu da kazem da sam probao svega i svasta u nju znala je da radi po 24h dok sam je sredjivao i probao raznih setova ram memorije mi je 0 i ako mi vjerujete nedavno je malo kisa skvasila al eto hvala bogu nikad mi nije stala a pogotovo ljeti sto radimo svaku noc nikad nista sve radi kako treba.moja je valjda 2008 god tako pise kupio sam je u smederevu to je covjek koji drzi u kuci instrumente i prodaje.preporucujem svakome ko oce da je kupi da je kupi novu.moj kolega nedavnoje uzeo polovnu i sad mu steka na svirci mora daje stalno gasi pali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ja sam se opekao sa pa800 izbila mi 5 zelembaća prošle godine iz džepa, i do tad nisam ni bio svestan da se skoro svima u mojoj okolini kvarila, samo što su ostali ćutali o tome za razliku od mene da bi mogli da je lakše prodaju.... sad ne znam nijednog kolegu ovde da ima pa800... i što je najgore nema pravila, zato korektor napona obavezno, i ko je u mogućnosti neka ubaci ventilator od laptopa kod ram memorije.... ja sam se smejao drugu koji je to odradio, a njega je najduže služio pa800.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Ventilator je "pod obavezno" jer ram uglavnom strada zbog pregrevanja, to mi je rekao jedan poznati serviser iz Kragujevca. U mom kraju ovde od desetak klavijatura pokvarile su se barem osam i to neke po vise puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|