|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
E jeste nenormalni...
![]() Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno ![]() S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah Sva sreća nije se posle ništa desilo... A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ... Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao ![]() Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA ![]() @Krešo Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan ![]()
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|