|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
hahahahahaha e od njih ces dobiti najtocniji i najkorektniji odgovor sta da radim kad ne moooooooooooguuuuuuuuuuuu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
ej raja, malo sam zaostao sto se tice tog Karizma Benda... jel to sprdancija na njihov racun ili fakat ljudi dobro stimaju... prvi put cujem za taj bend...hvala unaprijed na evt. objasnjenjima...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jos nisi cuo za karizma bend?????legendrni karizma bend????
pa brate,gdje ti zivis??? na forumu ih svi poznaju. ma ljudi rade svoj poso samo tako amp3 snimke od njih...ko da su studijski radjene sa pijanim profesionalcima ma sve u bocu,nema fulanja i tako toga ![]() (potrazi mp3 demo od njih ili nek ti neko posalje ja sam izbriso svoje)
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
hehehe... ma sta ces, ja sm u Bosni a kod nas niko iz srbije ne pjeva, ti kojekakvi bendovi, samo dolaze poznati pjevaci, tako da nisam imao prilike upoznati taj karizma bend...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da sam PRVI koji je dao predlog kako se štima klaviatura...Dakle KARIZMA BAND,kontaktiraj nekog od njihovih virtoza i plati čovjeku da ti kaže "čarobnu brojku" (koliko MHz,GHz ili čak MHz)...I ne boj se-ima skoro sam sinth da prosvira...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2009
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=D9ZeZbPOwYU
Evo za sve obozavaoce Karizma benda... Inace ovaj video sam ja postavio na youtube,odmah sam prepoznao njihove kvalitete Uzivajte,pozdrav ![]() Promijenjeno od agagagag (03.01.2010 u 13:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
instrumenta, intonacija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|