|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma samo da nemaju brkove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Bitno je ucestvovati!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###I da nemaju dlake oko supka...###
Batke previše biraš...Nema boljih šupčića od čupavi...Pa kad je dobro obradiš,i ono sve masno okolo,pa ako ti spadne koja dlakica,ionako neće da primeti jel je i sama čupava...A ako je gladka,dok ji jedna dlakica spadne-izdo si se,hehe-jes nam tema...uhhh...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Toooooooo nećaće,
rutave, da joj se ni bradavice ne vide od dlaka! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
E jeste nenormalni...
![]() Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno ![]() S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah Sva sreća nije se posle ništa desilo... A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ... Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao ![]() Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA ![]() @Krešo Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan ![]()
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Jeger
Kompa znaš kako se radi generalka na macanu ? Samo pustiš da ga dobro omasti neka mlada pica ![]() Posle se opet sjaji ko buzdovan. A to gdje je sve bio ... i u mladoj i u staroj i mršavoj i u debeloj, čak je i crnu probo jedino nije onu s rižom (to mi je patnja) ![]() Kaže moj kum "Ko ne jebe staru, ne bu ni mlade. Ko ne jebe grde, nebu ni lepu !". Svugdje mu je bolje nek u gačama. Kad je gusto i u vruč auspuh ![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Aaaaaaaaa, ovaj savet moram da poslušam!!
![]()
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Treba da promenite rebrasti kaish.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pa koliko sam ja analizirao,sa ovom prvom djece nije mogao imati,jer je bio dijete od 10 godina.Sa ovom drugom,isto bez djece jer je bio nedozreo,ipak samo 15 godina.
E vec sa ovom trecom,moguce,i vjerovatno sada negdje po svijetu ima neki "Guerincic". ![]() A sa ovom cetvrtom,nema teorije.Ta nije plodna,to jest,nema mijeha i sto je pravio,pravio je. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|