|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  07.02.2009, 14:21 | #1 | 
| Satriani Registrovan/a dana: 22.07.2008 Mjesto: Mostar, Hercegovina 
				 Downloads: 682 Uploads: 10 Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova

Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam       |   

kazu da se te ruzne zenske jebu najbolje, jer svaki put misle da je zadnji. A dobro necu ni a mnogo birat, ja cu skakat na one koje mi zeludac moze podnijeti, ako zeludac bojkotira i stojko ce    
				__________________ I'm the one who knocks... | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 00:48 | #2 | 
| Saobracajni Inspektor |   

e bre koliko je bilo SVAKAKVIH i ruznih i lepih i matorih i debelih ma ko bre to postavlja pitanje kakva je kad nema bolje, SVUGDE MU JE BOLJE NEGO U GACAMA to je sigurno a i setite se one djoletove imo sam strasnog petla........ ako neko ne zna napisacu je ili neka potrazi na youtube a inace mi je redovna u repertoaru svaki put... pozzzzzzzzz 
				__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 03:39 | #3 | 
| Odomaćeni član |   

Ne biram ruzne ili lepe...samo da si dobro oprane i sredjene medju noge... I da nemaju dlake oko supka...   | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 12:33 | #4 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

Ma samo da nemaju brkove...
		 | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 13:01 | #5 | 
| Banovan! |   

Bitno je ucestvovati!!!    | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 15:28 | #6 | 
| Stvarno kod kuće |   

###I da nemaju dlake oko supka...### Batke previše biraš...Nema boljih šupčića od čupavi...Pa kad je dobro obradiš,i ono sve masno okolo,pa ako ti spadne koja dlakica,ionako neće da primeti jel je i sama čupava...A ako je gladka,dok ji jedna dlakica spadne-izdo si se,hehe-jes nam tema...uhhh... 
				__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 15:32 | #7 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Toooooooo nećaće,  rutave, da joj se ni bradavice ne vide od dlaka!     | 
|   |   | 
|  08.02.2009, 17:35 | #8 | 
| Odomaćeni član |   | 
|   |   | 
|  10.02.2009, 15:24 | #9 | 
| Odomaćeni član |   

E jeste nenormalni...   Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno  Pa onda nemoj u mene... NEĆU ..... ali nisam ni znao šta to NE TREBA da uradim S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah Sva sreća nije se posle ništa desilo... A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ... Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao  Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA  @Krešo Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan   
				__________________ ... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 | 
|   |   | 
|  11.02.2009, 00:56 | #10 | 
| Glas Razuma Registrovan/a dana: 12.05.2007 Mjesto: Sarajevo,BiH 
				 Downloads: 333 Uploads: 15 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova

|   

Pa koliko sam ja analizirao,sa ovom prvom djece nije mogao imati,jer je bio dijete od 10 godina.Sa ovom drugom,isto bez djece jer je bio nedozreo,ipak samo 15 godina. E vec sa ovom trecom,moguce,i vjerovatno sada negdje po svijetu ima neki "Guerincic".  A sa ovom cetvrtom,nema teorije.Ta nije plodna,to jest,nema mijeha i sto je pravio,pravio je.   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |