|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Milanche007 ni Braca vise ne svira bas,uleteo je u OK band moj drugar sa kojim sam dugo svirao veliki virtuoz na bas gitari,covek svira sve zove se Ferenc,ali verujem da bi u Amadeusu mnogo vise mogao da pokaze,slazem se da je Aca solidan daleko od virtuoza odsvira sta treba i to je to.Ja ih licno volim slusati uzivo ali akoste poslusali njihove svirke uzivo u mp3 varijanti onda cujete brlji koliko pozelite.Mada ih cenim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Aca svira super, obzirom da oni kao bend nisu orijentisani narodnjacki, ali to kvalitetno izvode. Sto se tice basa, lepo zvuci- a i zamislite kako bi bilo da svi klavijaturisti koji sviraju bas rasturaju! Po meni, Joca iz Tigrova, klavijaturista iz Patalovog orkestra i Neso Mrak iz Uzica to rade vrhunski. Naravno, ne moze se uporediti Aca sa njima, ali lepo barata, taman koliko treba da fino zvuci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Meni se cini da taj Aca malo vari linije
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
A jeste vidjeli kad je bacio M1 u bazen?
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bacio bi i ja da imam 5-6 masina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
KAze da ga je kasnije osusio fenom i da je radio!
![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma ljudi dali valja ili nevalja ... Amadeus je uspesan bend.
Ja licno nevolim da mesam sopsku salatu sa tortom kao sto oni mesaju narodnjake sa rok. A opaliti preko distorzije ne znaci da je to vec rok muzika. Odakle je Aca iz Srbije?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|