|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam poceo sa svojim orkestrom da radim u jednoj novootvorenoj kafani pre dve veceri.Sinoc dolazio gost i pita da mu veceras sviramo za dzak crnog luka.Ja sam mu rekao da donese 4 dzaka,svima po jedan pa cemo mu svirati.Bolje ista nego nista.Zamislite,vracam se kuci posle svirke i na ledjima nosim dzak luka a zena me pita sta ti je to.˝Ma to sam zeno veceras zaradio˝!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sviranje za DŽAK LUKA?
Eto šta ti je kriza... Nebi se iznenadio kad bi mi došo gost u kafanu i platio pjesmu sa zlatnim zubom,protezom,cipelama,umjetnom nogom,itd...Vala hajmo se takmičiti ko će da dobije najčudniji bakšiš...Kolega ZSiomonic je počo s lukom... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Prognoze kazu ko prezivi ovu 2009 na balkanu,2010 nece garant.pa vi sad vidite posto ta drva i te gibanice i ti bakraci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ti si bakrac.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.10.2008
Downloads: 118
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma polako ljudi ima posla mnogo nego jes malo kriza sada jebiga pre 3-4 godine smo svi mi sto sviramo uzimali 2put vise najmanje a sada idemo sviramo za malo manje para a to je sve do muzicara netreba svirate dzabe ali doslo je vreme cudno ima dolazi narod ali nije kao sto je bilo ali sve ide bolje i bolje nebojte se ko zivu za muziku ima svakada posla :dpozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|