|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
S obzirom da mi je beba na putu, uskoro i ja letim van - samo gdje? Zanima me, koliko je ukupno velika ta prostorija AxB ? Da li si to zidao novo ili postojeća prostorija? kako si riješio prolaz kablova do "gluve sobe"? Dal si struju, ako je novogradnja dovukao na divlje il kako? To su neki od problema koje vidim a nisam ni počeo, da ne spominjem pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Za "Amadeusvk "
Dimezije prostorije za režiju, posle akustičnog tretmana su: 4.80 x 3.5 m, gluva soba : 3 x 3.5m , relaks room. 3 x 3.5m. U prethodnim postovima sam napisao da sam studio mogao uraditi od raspoloživih prostorija u samoj kući, ali da nebih mojima smetao ( a ni oni meni, a naročito komšijama ) od prostorija u samom dvorištu izvršio sam prepravke ( ostali samo spoljni zidovi ). Primenio sam sva pozitivna iskustva naših kolega sa raznih foruma i onoliko koliko mi je moj budžet to dozvoljavao . Naravno velika ušteda je što nisam plaćao majstore, već sam sve sam radio uz pomoć nekoliko drugara i kuma koji je po struci električar pa je sve kablove nove stavio i odvojio od instalacija u samom kući . Između režije i gluve sobe ( u same zidove ubačene su plastične cevi - kanalice ,a posle zatvorene sa mineralnom vunom da nebi prenosile zvuk iz režije. Na kraju da dodam da uložena sredstva nisu mala ( od hardvera sam dosta toga već imao ) , ali rezultat koji sam dobio prevazilazi sva moja očekivanja . Mogu da kažem da sam dobio prostor u kome može lepo da se radi ,a prva pesma koja je izašla iz mog studija je u dowload sekciji pa možeš da je preslušaš i vidiš rezultate i naravno volio bih da čujem kakvi su vaši komentari ! Veliki pozdrav- Rade ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
htio bih čuti pjesme, ali mp3 download je ugašen...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3