Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 29.01.2009, 23:45   #31
pako
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
pako befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Blinzeln

Te vrednosti vaze za korgov interni 4band EQ, a nikako za neki normalan insert ekvilajzer jer bi se napravilo cudo, ja sam to napisao iz svog iskustva i eksperimentisanja i to radi Na kraju krajeva neka neko podeli sa nama neku jos napredniju tehniku, necu se ljutiti. (iz radoznalosti sam pogledao postove naseg drugara Tranzita, i mozda on to sam ne uvidja ali vecinom su svadjalacki i u fazonu -ma nemate vi pojma, nego sto su konstruktivni. )

Ne znam gde je onaj stari fajl, pa cu uploadovati PA80kisejesenje, Semplovani elementi bubnja 1Mb, bas 600Kb, gitarcina 1.4Mb i semplovana harmonika iz guerini paketa sto je svi imaju. kome se svidja i treba pomoc oko kljave neka se javi, pomazem 100% i skidam crnu magiju

Promijenjeno od pako (30.01.2009 u 00:19 sati)
pako je offline   Reply With Quote
Star 30.01.2009, 16:01   #32
korg_player
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
korg_player befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ljudi ja sam ovo slicno probao na tr-u jer imam neke zvukove koji sa svim postavljenim efektima zvuce kao da ih nema, neki zvukovi su mi bili kao kad pustas pjesmu preko moba ( konkretno zvukovi saxa) pa sam dobio puno uvjerljiviji ton.
Star 30.01.2009, 20:53   #33
pako
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
pako befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

U tome i jeste stos, samo sve sto pokusavas radi i slusaj na ozvucenju, nikako kod kuce na zvucnicima od linije da se ne bi neprijatno iznenadio kad dodjes na svirku. Na tritonu je to jos lakse, prestelujes malo ekvilajzer u farbi i mozes da je popravis neopisivo, onako kako ti hoces da bude. Jedan drugar stalno je kukao na farbu akuskik gitara sa tritona pa smo je popravili u dva poteza stelovanjem 7band EQ.

kolege, klavijatura je vasa(valjda) i sve sto je predvidjeno da moze da se menja treba probati jer u tome i jeste car KORG-a, a ako kojim slucajem stelovanje ne valja uvek se moze vratiti na staro.

Promijenjeno od Vaxter (31.01.2009 u 00:55 sati) Razlog: Izbrisan citat.
pako je offline   Reply With Quote
Star 30.01.2009, 20:58   #34
korg_player
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
korg_player befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tako sam ja slozio cijeli set kad sam kupio klavijaturu i kad sam naso band dosla kljava na ozvucenje tak da sam prvo na mixeru malo sastelo da zvuci donekle dobro i onda si kupio rolandovo pojacalo za klavijaturu koja ima equalizer malo na njem neki zvuk slozio kao na ozvucenju i cijeli set samo po efektima slago na novo...

Meni je bitno da uvijek imam set spremljen tak kad nesto smrdam da uvijek imam orginal

Favoriti

Oznake
eureka, ljubitelje, pa80, samo

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije