|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Te vrednosti vaze za korgov interni 4band EQ, a nikako za neki normalan insert ekvilajzer jer bi se napravilo cudo, ja sam to napisao iz svog iskustva i eksperimentisanja i to radi
![]() Ne znam gde je onaj stari fajl, pa cu uploadovati PA80kisejesenje, Semplovani elementi bubnja 1Mb, bas 600Kb, gitarcina 1.4Mb i semplovana harmonika iz guerini paketa sto je svi imaju. kome se svidja i treba pomoc oko kljave neka se javi, pomazem 100% i skidam crnu magiju ![]() Promijenjeno od pako (30.01.2009 u 00:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ljudi ja sam ovo slicno probao na tr-u jer imam neke zvukove koji sa svim postavljenim efektima zvuce kao da ih nema, neki zvukovi su mi bili kao kad pustas pjesmu preko moba ( konkretno zvukovi saxa) pa sam dobio puno uvjerljiviji ton.
![]() |
#33 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
U tome i jeste stos, samo sve sto pokusavas radi i slusaj na ozvucenju, nikako kod kuce na zvucnicima od linije da se ne bi neprijatno iznenadio kad dodjes na svirku. Na tritonu je to jos lakse, prestelujes malo ekvilajzer u farbi i mozes da je popravis neopisivo, onako kako ti hoces da bude. Jedan drugar stalno je kukao na farbu akuskik gitara sa tritona pa smo je popravili u dva poteza stelovanjem 7band EQ.
kolege, klavijatura je vasa(valjda) i sve sto je predvidjeno da moze da se menja treba probati jer u tome i jeste car KORG-a, a ako kojim slucajem stelovanje ne valja uvek se moze vratiti na staro. Promijenjeno od Vaxter (31.01.2009 u 00:55 sati) Razlog: Izbrisan citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Tako sam ja slozio cijeli set kad sam kupio klavijaturu i kad sam naso band dosla kljava na ozvucenje tak da sam prvo na mixeru malo sastelo da zvuci donekle dobro i onda si kupio rolandovo pojacalo za klavijaturu koja ima equalizer malo na njem neki zvuk slozio kao na ozvucenju i cijeli set samo po efektima slago na novo...
Meni je bitno da uvijek imam set spremljen tak kad nesto smrdam da uvijek imam orginal
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eureka, ljubitelje, pa80, samo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|