|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Downloads: 438
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Danas sam postao vlasnik casio cz 1000 na moju veliku radost po prvim procenama klavijatura je ful sada preostaje najtezi deo posla da ubacim boje sto ja mislim da nikako necu moci da izvedem ima toliko silnih dugmica da ja neznam sta je sta nasao sam neke amzine boje pa molim ljude dobre volje da mi malo objasne kako se steluju boje
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ovdje ima casio istorijat, i nesto oko tih boja.
****************************** Nadam se da administratori ovo nece shvatiti kao reklamiranje. Promijenjeno od Vaxter (27.01.2009 u 16:38 sati) Razlog: Jup... Reklama... Pogledaj koji je sajt... Msm... |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio krcmar za ovaj koristan post: | berhan1979 (13.02.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.06.2008
Mjesto: Kula
Downloads: 253
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: PA3x i Fantom X6
Interesi: muzika,zeezzz,zene...i sve ostalo sto je pozitivno..
![]() |
![]()
[quokoliko kosta cz 1000?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Downloads: 438
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Dao bih ga za 300 evra sa sve pandorom px4 i amzinim bojama,ako si zainteresovan mozemo da se dogovorimo
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Znam coveka koji prodaje cz101 kao nov za 200 eura...
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1000, casio |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|