|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Sve kako kaze kolega,Jedino sto os 306 prepoznaje sve 40gb i po neke 80gb,pa je tesko naci nov,ali moze i stari samo da je ispravan.Ja sam imao od 1giga pa je radio ko sat,jedino je bio malo spor pa sam ga zamenio sa novom 40-tkom(jedva sam je iskopao i to sam iscupao iz nekog dvd plejera u radnji a njima sam platio 120-tku da vrate u dvd.)Ako stavis neke starije hd(1,2,5gb) malo ce ti sporije citati ritmove sa direct hd,ja sam zato i menjao stari.Pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Hvala vam svima na savetima. Meni je potreban samo da bih mogao da ubacim nekoliko semplova malo veceg kapaciteta. Imam karticu od 16 mb, sve sto zelim jeste da ubacim jedan dobar bas od 3-4mb, kontru takodje te velicine, imam jedan set akusticnog bubnja i to je to. Tako da mi odgovara i neki sa najmanjim kapacitetim. Jer bih na njemu stavio svega nekoliko semplova da sredim klavijaturu da zvuci dobro ritmicki. Jer ne mogu preko flopija da ubacim vece semplove od 1.4mb. Hvala vam svima jer ste mi dali dobre savete u vezi svake velicine i karakteristike hdd-a. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jedno lose iskustvo sa hd, a mislim da sam vec to spominjao. Uzeo sam klavijaturu novu sa hard diskom neznam koje velicine i klavijatura mi se kvarila cesto, srecom sto je bio pod garancijom. I onda ga je trgovac poslao jednom majstoru u srbiju koji je otkrio da hd vuče pri paljenju struju valjda sa matične i zbog toga dolazi zbog kvara.... Izvadio je hd i poslje nije bilo nikakvih problema.
pozdrav
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prodat je onaj Hd sto sam ti rekao za 40e nov!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
disk, hard |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|