|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
pozdrav Jazz...
Ne znam dali si resio svoj problem sa ,,zakljucavanjem ritmova...itd,, Moze da se uradi bez problema,zavisi koju Marku i koji model klavijature imas. ALI....... evo nacina kako moze bilo ko da ti izbrise sve ,,namestene,, boje i ritmove koje si vec u klavijaturu ubacio. Znaci sve sto nije ,,originalno doslo ,,sa klavijaturom kada je bila nova. Pritisnes zadnju dirku na klavijaturi i drzis je pritisnutu, u medjuvremenu ukljucis klavijaturu na glavnom prekidacu i sacekas da ,,starta,, Kada se pojavi na dislay-u uobicajena pozadina,pustis pritisnutu dirku. Ako je LCD display jedan ili dvoredni (u zavisnosti koliko je star model)- moguce da nece pokazati nista ,ako je novije generacije sa vecim displayom pokazace ti ,,SETTING,, ili ,,System setup,, Znaci time se vraca celi system u prvobitno stanje. Poooozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Da tako Se radi i na Tyrosu 1,2,3, sve obrises kad odlazis iz ostavljas klavijaturu.Sutradan doneses svoje registracije sa kompjutera na stick i downloadiras sve ukratko .Tyros to odradi vrlo brzo.
Kao sto vidis ne samo da ti neko moze sve sa klavijature kopirati vec i sve obrisati u roku 5 sec.i onda ako nemas sve to negdje memorisano za nedaj boze onda si nadrljao stari moj. Sa sobom nosim uvjek jedan stick od 8 Gig i na njemu imam sve Reg,Boje,Rit,Text,i Lop,to nesme da fali . Pozzzzz .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo jedan dobar način kako se "ZAKLJUČA" Korg PA2XPro (a isto može i kod PA800)...
Ovaj sistem koristim već jedno mjesec dana i izkazo se za najboljom zaštitom... E ovako...Prvo sam sve što mi trebalo setova i materiala sačuvo sa key-a na hdd... Zatim sam otvorio sinth,i odkopčo USB port sa kontrolera na matičnoj... Drugi usb port sam deaktiviro s tim sa sam sa matične odlemio jedan kontakt i između njega i pina na matičnoj stavio izolir traku...E sad ti niko ne može da ukrade ništa sa sintha,jel su USB portovi deaktivirani...I sad u kafani ne strepim hoćel se naći kakav kengur sa USB key-em i ukrasti mi material u kojeg sam investiro na veliko...Sve dodatno što mi treba,stavim preko PC-USB DEVICE i imam mir...Ja mislim da je bolje imati neaktivan USB port nego lupati se po glavi kad vidiš da ti material kruži po MSN ili SKYPU,a ti za njega plaćo i ulago trud da ga središ,pa nek se sad nađe kakav pametnjaković da šta ukrade ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
bez obzira sto je stari post,mene je sokiralo koliko ljudi cuvaju svoje stvari iz klavijature.
mislim da je dovoljno ako neko pita "moze" ? "moze" ili "ne moze" i kraj. ovo je malo.. samo fali sutra da vidim klavijaturistu sa puskom i vilama kako svira.. i cuva ritmove. a jos gori je ovaj sto bi ih krao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svega ima gibanice.
Takvo je vrijeme da se i to mora raditi. Nisam razmišljao o tome jer su mi klavijutere uvjek kući,ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja klavijaturu nikad, ali nikad ne ostavljam u kafani!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Moja već čitavu sezonu stoji u lokalu, ako kome šta treba neka se posluži
![]() ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ritmova, zakljucavanje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|