|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ma desi se to i na pocetku svirke a dok sviram retko kada pijem alkohol ali odjednom ti iskljuci mozak ,pa mora da se snadzes,a ko je pravi covek (od kolege ili publika)ne sme na to da zameri kod mene u bendu to se svaca kao sala i uvek neko odvali kao na pr."pustite coveka zajlubio se" ili to majstore,da znas da je"bolje od orginala".Pa ako ima neko ko je nepogresiv moli bi ga da se javi i ostavi sliku na sajtu da ga svi vidimo za primer jednog genijalca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
nema tih genijalaca... nema svatova bez greske... mora ih bit (gresaka), mora! ...
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
koliko puta ne mogu da se setim forspila pa onda ili malo izmenim ili odsviram melodiju refrena
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
AAaaa, pa desava se svasta ....
![]() U glavnom, imam basistu koji je zivi jukebox ... redovno mi zvizduce forspil sledece pesme u zadnjoj strofi... Ako se bas niko ne seca, onda se odsvira NESTO.... neka improvizacija i vozi... ![]() Pevac je sjajan, snalazi se k`o tigar u svakakvim situacijama i veoma cesto izvadi stvar ... vise puta je pevao forspil i niko nije skontao da je to bilo zato jer mi je stao mozak .... ![]()
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Oooooooo, pa svašta se dešavalo, od zaboravljanja tekstova, zaboravljanja foršpila, miješanja, improvizacije.
Eto recimo, neka starogradska, da me neko usred noći probudi i pita za strofu u sredini, bez greške. I tako nadobudan krenem u svirku, počnem završavat foršpil, i što kaže Dominik, ma nebi se sjetio da me ubiješ.Hebiga, onda izmišljaj rime, da se svi na kraju čude, skupa s tobom Jednom prilikom, svirali smo, i ja nadobudno hoču pjemu Kaži mi, kaži, zabavnjak, beat ritam, a svirao sam još starog Rolanda E-66, pritisnem ja gumb Start, kad ono neki ritam Bog te pita kakav, nit je rumba, nit samba, nit 7/8, nit estam, a brzina 130, ja se uplašio i nisam se odmah mogao snaći, a već je prošlo podosta vremena, počeo i ples, a ritam i dalje udara.Ništa, krenem ja u improvizaciju.Jaooooo, majko, da je to neko snimao...... Viče harmonikaš::A koja je to pjesma, a koja je to pjesma????? Reko, šuti tele jedno, jel ne vidiš da ne znam niti ja ![]() ![]() Eto,hebiga, svašta se događa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]() ![]() ja sam izmislio par svojih forsp pa kad ne znam kako ide eto rezerve.. imam po jedan za svaku vrstu harmonije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Nije valjda da radite cele pesme..
strofa ref i cao ..ponekad i bez forspila..ako pevac krene dalje.. naravno govorim za psel 12h ![]() Pa koliko se meni cini posle 12h tek pocinje stres i mrtva svirka.Ko naruci pesmu a popilo se, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjesama, tezgarenje, tisuce |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|