|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovo postalo ko knjižnica ovdje
![]() Vraćaju li se ritmovi nakon upotrebe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja potpuno trijezan umirem ja sviram sa rock ritmom,nadjes neki rock s malo boljim prelazima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2008
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
hvala care de mi samo reci s kojim bi mogao svirati DA SUTIS?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi druze nisam ni moderator niti sta bitno ovde ali reci cu ti da takvo ponasanje sigurno nije dobrodoslo pogotovo od nekoga ko nema NIJEDAN post na forumu a pri tome jos napadas clanove koji su tu pet godina i jos bi da ti nije dosta sto je covek stavio ritmove koje si skinuo nego ti tesko da vidis koji ti ritam odgovara, jel da dodje i da ti odsvira???
svirko care ajd napisi coveku koji ritam i u kojoj je banci tacno i nebilo ti tesko napisi mu i harmoniju da se ne muci........... UZAS!!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
more pazi ovo....ritmove trazio "ahmedsarac" a zahvaljuje se "josipbroz"...lici li to malo na dupli nalog?!?!?!? mislim,kako ce tito znati na kom su linku ritmovi ako je PP sa lokacijom ritmova od svirka otisla na "ahmeda" ?!?!? ludo,burazere...
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sve je moguce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
ovo je zrelo za bana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Biblioteka.
![]() Moramo samo zadužiti nekog da radi na preuzimanju želja. Što se čovjek naljuti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Zaboravio si da,ako nezna Tito,zna Jovanka sigurno....
![]() Ovo sve inace ide u rok sluzbe i radni staz-ja sam na to oguglao vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja ne mogu vjerovat jednostavno šta se sve događa ovdje!!!
Pošaljem čovjeku na PM poruku sa linkom, obavijestim ga na postu, u redu, ispričavam se, spremao sam sa na svirku pa sam u žurbi zaboravio napisat da ima poruku sa linkom. Ali da je toliko pametan, onda je mogao vidjet da je dobio PM. Evo zato ću sad stavit te ritmove zabavnjačke na download, za Korga Pa 50, pa kome treba nek se posluži. I zahvaljujem svima koji su me, da tako kažem, odbranili od ovoga zla i napasti ![]() Srdačan pozdrav svima P.S. I neće bit bibliotekarski stil da se vraćaju, jel ja za razliku od nekih ne tražim ništa zauzvrat Promijenjeno od svirko (18.01.2009 u 12:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ritmovih, zabavni |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|