|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ma svak ima pravo na svoje misljenje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
hehe...evo da se i ja ubacim,neznam šta da kažem kad ste po meni obojica u pravu
![]() Cubase je također i meni jako komplicirana stvar,ali isto tako na Reasonu mi se nesviđa sučelje (izgled programa) mislim smeta me što nije u full screen-u pa stalno vrti gore-dolje. Ja koristim Fruity Loops iako i s njim nisam baš naj sretniji u nekim stvarima al bolji mi je i lakši od spomenute dvojke. Moram spomenuti i ABLETON,veču muku nisam vidio od njega. U sredinu dodao bi i SONAR....jako dobar i moćan program,samo mu je nedostatak bolje podešavanje ASIO drivera. sve u svemu....ko šta voli-nek izvoli svi su oni namjenjeni u muzičku svrhu.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni je cubase jednostavniji od reasona.
Zato što više radim u njemu.To je znaći mjerilo šta je jednostavnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
O Reasonu znam skoro pa sve, snimio sam dosta pjesama u njemu (naravno, vokali u drugom soft.) a Cubase ne kužim ni 2 %. Sad ću ga ponovo instalirat pa da vidim... Cubase mi je kompliciran, djeluje sporo, zvukovi koje sam čuo u njemu me nisu ni malo oduševili.. a sad, kažem da ga ne kužim. Možda postoje neke nadogradnje il.. ne znam.. Ako mi netko može pomoći oko njega, nek viče! Imam ver. koju sam dobio sa Emu0404 zvučnom ;Stein. Cub.LE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ti u cubase nisi ograničen sa zvukovima.
Uz velik broj vst,možeš koristiti i svije semplove u njemu.U midi snimanju. Ja imam sx3 i to je ok. Tvoja verzija ne znam kakva je,ali neke opcije u novijim verzijama i nisu nužne. Znaš i sam da je cubase ozbiljniji softfer od reasona. Ja imam i knjigu o cubase sx na našem jeziku,tako da ti i to može pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Meni je sto se tice 90 posto stvari Cubase daleko pristupacniji i jednostavniji od Reason(koristim verzije Cubase SX3 i Reason 4) ...
Reason koristim kao VSTi preko Rewire u Cubase i vucem njegove sintove i koristim semplere,ali midi obrada mi je daleko pristupacnija u Cubase.. I kolega je ranije spomenuo da u Cubase mozes koristiti neogranicen broj VSTi tako da saundova i semplova ne moze nedostajati.U svakom slucaju Cubase ima vecu podrsku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dakle, te VSTi-e je otrebno naknadno instalirati? Moj Cubase je totalno suh, nema ništa u njemu, pa ga možda zato nisam skužio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, mala, reason, skola |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|