Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.01.2009, 20:28   #1
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

da i ja bi takodje......klavijatura je pravljena takva kakva jeste i nije preporuceno da se nesto dogradjuje sto bas i ne bi trebalo. hdd je ok.
harepa50 je offline   Reply With Quote
Star 14.01.2009, 21:01   #2
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nemate potrebu za prepucavanjem, zasto sam predlozio konbinaciju pa60 i LE? da razjasnim cisto da me neko neshvati pogresno, kao prvo u jednoj klavijaturi nemoze se imati ama bas sve kao sto trazite, drugo nisam u nekim trgovackim vodama da znam kolko se krece korg posto sam svirao korg kad su svi vikali roland IS THE BEST ja sam kupio I3 znam odlicno sta su korg masine preko cele is serije 40-35, i30..., da nepricam dalje jer ce biti svadje, PA 60 sam preporucio coveku iz prostog razloga sto je apsolutno isti sint kao i 80 ima hdd, istog kvaliteta izrade za razliku od pa50 koji je radjen srazmerno ceni, a pa60 i triton le povezani midi kablom pravi cuda ako mu bas trebaju semplovi to izlazi opasno u le ima 64 mb rama gde staje sta mu treba a to je mnogo vise nego kartica od 8 ili 16mb na pa80, a ako mu je razlika nekih 100-tinak evra neka uzme pa80 a pa60 se teze nalazi u prodaji zato sto mu nemozete odrediti cenu kao prvo kad je kako kazete pa80 oko 800-850eu, onda treba da pa60 bude 600eu a koliko onda pa50 ??? opet u pa60 moze da se ugradu flash kartica (to znam od kad se pojavila).
RadeKOKI je offline   Reply With Quote
Star 15.01.2009, 08:29   #3
spale
Vredan član društva

spale's Avatar

Registrovan/a dana: 29.08.2006
Mjesto: Bačka Palanka
Godina: 55
Downloads: 1554
Uploads: 1
Rekao HVALA: 36
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: PA3x
Interesi: muzika
spale befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
spale pošalji poruku preko MSN messengera spale pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Iskren da budem nekako me sve vuče da uzmem PA80.Idem onom "bude li sretno" pa da posle uzmem neki solo sint.Ali zne se ona "prvo skoči pa reci opa"..
Hvala puno drugari.
spale je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
al`, bez, preporučite, prepucavanja, sint

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije