Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 14.01.2009, 10:50   #3
kalesijaner
Početnik forumacije!

kalesijaner's Avatar

Registrovan/a dana: 23.11.2007
Mjesto: duisburg
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg i 30.korg pa 800
kalesijaner befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

hvala za komentar,malo sam svratio na tvoj space...imas super opremu kako vidim i reci jel sam sviras i pjevas..kao i ja...jer na slikama ne vidim druge...i kakva su ti iskustva jer ja sad to pocinjem ovdje u njemackoj da radim,mada je svaki pocetak tezak,,ali sto je najbitnije znam pjevat ,imam veliki i sirok repertoar(narodne,sevdah,zabavne,makedonske,starog radske)tako reci sve osim stranih,,malo sam losiji sa svirkom ali i to ce nadoci jer sam bio klasicni pjevac a mene su pratili sad moram sve sam...zato malo pustam karaoke malo uzivo i tako,uglavnom raja je zadovoljna ....drago bi mi bilo da mi das par savjeta jer do sad sam trazio orkestar da pjevam i posto se ovdje klavijaturiste dignu do neba ako samo jednom u zivotu prate nekog profesin.pjevaca nisam mogao naci nikoga,to je razlog sto sam odustao od te opcije pa sad sam pjevam i sviram.sto klavijaturiste nikad nece moci(cast izuzecima)do sada sam i razglas iznajmljivao pa sam sad kupio ovaj i zato pitam za iskustva,drago bi mi bilo da ostanemo u kontaktu...
kalesijaner je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
razglas

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije