|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.12.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne Hare,
ovaj link sto sam postavio je samo primjer od jednom solidnog JV-ritma na aranzeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ok, ja kontam dje nadje sukija da je usro motku da izvinete a mladic dobro svira hehehe
ok pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ma jok, Suki bas ima tu robu sto i ja trazim, a i svira frajer dobro.
Znaci dovoljno je imati klavijaturu, 16 mb kartu i dobar set? Klavijatura dalje sve prepozna tako da nije potrebno nikakvo naknadno stimanje, bar ako si zadovoljan sa setom? I moze li se bukvalno reci da ce jedan set identicno zvucati na dvije iste klavijature bez ikakvih dodatnih postavki, tj. onakav kakvog ga ucitas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@adnan27
Adnane,PA50 moze zvucati isto samo kao nesredjen PA80.A kad su obadvije full sredjene,razlika je ocigledna.Da ne objasnjavam zasto,svjestan si valjda. Ovo da se bez semplova moze proizvesti sound bubnja i basa JV,ne bih komentarisao.Uzalud je o tome pricati....A i ne bih pominjao JV-pocela je ljude da hvata alergija,koliko sam procitao. ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sejo, slazem se stobom sto si reko da se bez semplova zvuk bubnja i basa JV nemoze izvesti, tj. nisi reko recenicu do kraja
![]() Ja bih najvise zelio da snimim demo svojih juznjackih farbi i ritmova pa da cujete kako moze pa50 da zvuci ako je u njemu dobar set. Ali nazalost, nemam te mogucnosti, da snimim demo, posto mi ova moja zvucna karta integrisana nije ok, a nikad da se nakanim da kupim noviju, bolju....ali cim uzmem odma cu da snimim demo pa da cujete. Svako dobro i veliki pozdrav Hare |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Momci, ja postavih sledece pitanje prije par postova:
"...Jel se ovaj ritam jednostavno ucita kao gotov set (u PA80 + backup fles karta) i zvuci ovako?.." Il ipak treba toga da se stima jos? Odnosi se na snimak koji sam postavio u tom postu. Niko jos nije prokomentariso. De ako moze odgovor. Meni ipak ono (ritam) ponajbolje zvuci sto sam cuo do sad. Sta vi mislite? Hvala!! Promijenjeno od adnan27 (27.12.2008 u 17:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
bubanj se ne moze proizvesti kao Jv, ali na pa 50 moze bass orginal kao JV. ako treba snimka bice i to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imal, pa50, ritmove |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|