|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#361 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ha ha ha...
Odma iz Milancetovog Rolanda vadim Flopy i jedem ga sa sve sarmama i to bez pardona ![]()
![]() |
#362 |
Moderator
|
![]()
Pa da, Rolandovi aranzeri kad se nagutaju sarme dobiju semplove podriga i tako tih radnji
![]()
![]() |
#363 |
KRVAVI
|
![]()
Evo bude se polako!!!
![]()
![]() |
#364 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
heheheheh
![]() @Milanche....sto se tice ti ekseri i tako to, to je samo privremeno resenje dok ne udjemo u EU onda ce iz kine uvoziti mnogo kvalitetnije do tad smo u traziciji i moramo se prilagodjavati ovo je za sad najbolje resenje, zasto: prvo - spasavamo kolege i okolinu od kancerogene plastike, a gvozdjurija u eksere malo losijeg kvaliteta, al bolji od onih sto sad uvoze japanci tako da ..... mada hemicari su provalili da je ta gvozdjurija kvalitetnija za pecanje za dubinke tvrde za hvatanje soma dusu dalo, tako da se prebacuje proizvodni program 50-50%....exeri i tegovi (umesto olova) ima porucena prva tura za februar - mart za takmicenje na dunavu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Vredan član društva
|
![]()
ja sam isto cuo da rolandovi zipovi rade samo kad ih zamolis sto puta,a ako nije zip raspolozen slobodno baci carsav na njega i trazi pomoc od prijatelja ili ustekaj neki korg da se ne sramis.ha.ha.ha....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Belaj boy
|
![]()
Malo zezanja uvek dobro dodje,a ima nas ovde koji smo polutani tj.KorgRolandovci,pa zamislite kako se mi ocajno osecamo i kakav dusevni bol trpimo.Kupicu Yamahu samo da se izvucem iz ovog visevekovnog sukoba koji preti da predje u treci svetski rat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovo preti da se pretvori u ozbiljniji sukob...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Nishki
|
![]()
Sejo mu dodje kao neki Aleksandar Veliki ili Dzingis-kan.........Videcete vi korgovci kad Sejo dodje!
![]() I da se pohvalim da sam se cuo sa Sejom i da je vec krenuo.......!!!! ![]() EDIT: Zaboravio sam da pomenem -ZORO Osvetnik,Vitez Koja,Betmen......itd!!! ![]() Promijenjeno od milanceshow (24.12.2008 u 14:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kad pomenu Seju,moram malo da ga "ogovaram" dok nije dosao...posle ce da bude belaja...
![]() Evo kako Sejo cestita muzicarima praznik... ![]() ![]() Citat:
![]() ...izvinjavam se svima al' ovo je bilo jace od mene ![]() P.S. sala mala... |
|
![]() |
![]() |
#370 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Brate...mislim da je ovo prava stvar... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |