|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Milanče...prvo da formatiraš taj usb u fantomu pre ubacivanja na njega
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Oba USB su u Fantomovom formatu.Na njemu mi se nalazi set za Fantoma.Naeznam sta je u pitanju!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate,imao sam pre deset dana taj problem...nije video Song na USB sticku i rešio sam ga...sad mi stao mozak jbt...
![]() Pokušaj da ponovo formatiraš taj USB stick a ja ću pokušati da se setim,a sto posto znam u čemu je fora... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kopiraj u Komp pa formatiraj...samo taj na koji hoćeš da sačuvaš song...a Madona se neće ljutiti...sad ću da je cimnem da joj kažem da se ne nervira...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...nije da mi treba al bilo bi fora... što mislite, smije li se u npr. usb mouse na G ubost usb lampa (svjetlo)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
A sto ne bi smelo!? Nema razloga po meni da ne sme ,i ja sam razmisljao o tome samo sto ja nemam lampu i ne znam gde bi je kupio!Gde se to prodaje?!Mada skoro cujem od druga da ima reso za kafu , u stvari to je fora kad skuvas kafu regularno na sporetu onda stavis na taj USB reso koji je odrzava toplom!E sad ako neko ima jos kakve predloge neka kaze. Trebalo bi da tu ima raznih zezancija sa tom USB strujom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|