|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Obzirom na situaciju u Srbiji, daleko od toga da mi je svirka samo hobi. Pre ce mi biti hobi posao u firmi, ako gledamo zaradu. Ali samo od svirke ne moze da se zivi, a samo od firme jos teze. Blago onome ko ima mogucnost izbora, pa da li ce da svira ili ce da se zaposli. Nazalost, ja tu mogucnost sebi ne mogu da priustim, i radim na dva mesta jer moram da izdrzavam porodicu.
I ovako ce da razmislja svako ko izdrzava porodicu, a onako bi razmisljao i ja da sam bez takve obaveze. Promijenjeno od caka012 (23.12.2008 u 19:50 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Alix...izgleda da dugo nisi bio u Srbiji cim pricas o tome da je ovde nesto jeftino
![]() ![]() @ Romario...nemoj da padas u vatru...nije ovde prica o tome da neko nekome nesto moze da zabrani ili ne...prica je da li se nesto usoesno moze raditi ili ne...ti Brate mozes da zidas kucu ceo dan i da sa svojim drugarima posle zasednes i zasviras harmoniku,i to je extra,ali ne verujem da bi mogao ceo dan da bacas malter i "drmas" mistriju i posle da odes u kafanu i da trpis pijane ludake...ajde reci iskreno? Svaka cast Brate...slazem se... ![]() Promijenjeno od Vule (23.12.2008 u 20:01 sati) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vala ROlLANDO gore ne može da bude nego u Sloveniji...
Za Njemačku ne znam ali kod nas je užas i jad... A kad bi ti reko da su dnevnice u kafani u prosjeku 50eur a da nam fajlaši kuvaju "gorak pasulj" s tim da "sviraju" za pišljivih 30eur onda znaš kolika je stvar...Kila kruha je od 4eur pa nagore,a soba 13m2 je kirija 250eur za jedan krevet (u njima je po 3 kreveta)...E sad ti je sve jasno kako se može zaraditi od muzike...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@Alix...i ovde je prosek gaze 50-tak eura...ima i ovde indijanaca koji idu pa rade samo za baksis,svuda toga ima,jedina prednost je po mom misljenju sto u Srbiji ima vise kafana i jaca je konkurencija...sve bude i sve prodje i ti fajlasi se 'leba ne najedu kad ne mogu posao da naprave,a ako mogu i ako gazdi pune lokal onda bolje da cutimo i da se pokrijemo usima,a ima i takvih...
Citat:
![]() Promijenjeno od Vule (23.12.2008 u 20:14 sati) |
|
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
BRAVO!
Kafane...Kod nas ih ima TAČNO 6 komada gdje se tuče narodna muzika i da im možeš reći kafana a ne šupa... Dakle 6 jadnih kafana u cjeloj Sloveniji (ima manje stanovnika nego BG ![]() I šta reći na to...Ovda su nas stegli batke na zadnju rupu a fajlaša ima...samo sekunda...9 komada...Nije fer da im spominjem imena ali tačno 9 ih je i to "rade" skoro svakik vikend po šupama koje nisam gore naveo među prave kafane...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Možda sam malo upao u vatru.
Najviše zbog onog P.S. ![]() Dali se nešto može raditi ili ne?Pa evo,ovdje imaš primjera da se može biti i zidar i harmonikaš ![]() S vremenom,što je čovjek stariji teže je raditi na dvije strane. Samo dali ti mene shvaćaš nije mi jasno ![]() Kad netko postupi nekorektno,kao što si bio ti postupio ja ne mogu da ne reagiram. E ,sad trebam da se napiše koji post pa da se to izgladi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Čim ti znaš šta je mistrija...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Tema ne treba da ide u lock, zasto.....normalna i zdrava diskusija...
![]() Kao prvo, rekao sam da izbegavam da radim sa kolegama koji imaju jos neki posao... Ali, ne iz razloga kako ko svira i koliko ima vremena za vezbanje, to je najmanje bitno. Vise volim da sviram sa losijim muzicarem a da je dobar covek, nego sa nekim ubicom, a da je smrad i da svirka ima neku tenziju, da unosi negativnu energiju... Drugo, nije mi toliko bitan ni finansijski momenat. Svako se svojim radom i trudom bori da zaradi sto vise, i ja koji ne radim nista drugo osim svirke, i onaj koji ima posao, pa i onaj sto pusta fajlove ![]() Meni je najgore ne profesionalno odnosenje prema poslu. X puta sam doziveo da bubnjar spava za bubnjem, da gitarista na svadbu dodje oko 15h jer je radio prvu smenu, a mi ostali dosli u 9h... Eto u cetvrtak sad radimo neku proslavu koja je trebala da se zavrsi u 18h, medjutim drustvo se zapilo i teraj dalje, kad oko 20h, pevac se pokupi i ode... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo sam zaboravio P.S. ne mogu da citiram.
Ali ono što je tamo pisalo nije bilo u redu.Bilo je uvredljivo i podcjenjivački napisano.Tko je pročitao ,pročitao. Drago mi je da si to obrisao, mene radi.Svaka čast. |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa dobro, mora zovek da zna da se organizuje. Tip iz Pozarevca, inace bivsi basista, ne svira vise jer radi u putnickoj agenciji i od 52 vikenda u godini, on je bar 40 na putu. Jbg, svirke su obicno vikendom, a retko ljudi prave svadbe utorkom, tako da jednostavno nije moglo. Znaci, ne moze bas svaki posao sa svirkom. Ali ima koji moze. Na kraju krajeva, sa godinama i svirka postaje samo posao. Videcete za koju godinu.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kvalitet, neispavanost, svirke, umor, utice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|