|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Neke kolege nece da shvate sustinu price...ne moze se raditi ozbiljno dva posla u isto vreme...kao kad bi ja dosao iz kafane u 5 ujutru,legao da spavam a od 8 ujutru trebao da odem na posao na primer da vozim Tramvaj...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne mora se svaka tema zaključavati
![]() Vidi rolandinjos,kad sam bio mlađi,dolazio sam kući i u sedam a radio od osam sati.Ja jako dobro poznajem ovu tematiku. Ali ti si nešto krivu čini mi se.To što ja tokom dana zidam kuće, ne znači da ne smijem ići svirati za novac.Za koliko novaca ,to je druga stvar. A o cjenama sviranja gaža se može otvoriti tema da vidimo koliko su tu novci u igri.I što sam zidar,ne znači da ne znam harmoniku svirati. A još jednu da vam stvar kažem.Ne tebi rolandinjos ![]() Dobro sviranje ,ma šta to značilo nije ničija privilegija.To se može naučiti. Ali,to se ne uči sad dok nosim cigle i pravim beton. ![]() naučiti prije. A ti demo snimci ovdje. Ako je nečiji snimak dobro odsviran,to se čuje. I obično ga odmah i poprate pozitivni komentari.Tako ,ja kao zidar ne mogu ni dopingiran odsvirati kao neki ovdje.Neću ih imenovati. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja dajem kolegi rolandinjosu potpuno pravo u svakome njegovome postu,je ja negledam po drugim nego po sebi,kada sam isao u nizu i srednju muzicku i kad sam svirao samo muziku..nisam nigdje radio..vjezbao sam svaki dan,trileri,harmonije..bio sam zaljubljne u muziku..takoreci smao muzika je postojala..ali cim sam poceo sa visom skolom,i da radim kiao inzinjer...svakim mjesecom gubila se muzika..ne zbog volje,nego zbog obaveza..sviram ja jos..ali ne kao prije..sad sam vidio da ima ljudi koji to rade bolje od mene..jer samo sviraju,moji trileri nisu vise najvezbani,ostali su..ali treba vjezbe,a kako i svirke nisu redovite,gubi se pomalo.To je moje misljenje i iskustvo,vijerojatno ima ljudi koji mogu obodva posla radit perfektno ali je to tesko.Lijep pozdrav
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kvalitet, neispavanost, svirke, umor, utice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|