Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 23.12.2008, 12:20   #1
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Za tebe postoji samo jedno rjesenje. Uzmi bilo koji Keytar, zatim uzmi wireless midi (za sada je najbolji CME WIDI X8 koji salje signal do 80 metara bez smetnji i nema primjetno kasnjenje) a onda sve to prikljuci na neki bolji sound modul ili instrument koji vec imas i setaj se do mile volje sa gostima a zvuk i dalje ide preko ozvucenja kao da si i stacioniran na bini. Ako bas hoces da se izivljavas mozes i kompletan aranzer da upravljas preko tog Keytara i tog daljinskog midija. Moja preporuka bi ti bila Roland AX7 + CMW WIDI X8 + na primjer, Triton Rack (ako vec nemas kakav Triton) i pichi blago cici, mogu i na stolove i na drvo da te penju. Ovako si totalno fleksibilan. Kad treba na bini svirati sjednes za svoj instrument, kad treba trcati po sali, satoru, dvoristu, uzmes AX7 i opet isti zvuk.

Promijenjeno od tranzit (23.12.2008 u 12:30 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 03.02.2009, 02:44   #2
aske
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 08.11.2008
Downloads: 36
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
aske befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Koliko ja znam mnogi syntovi tog tipa jesu midi ali uvek se u njih stavlja prostora za user farbe,tako da lepo uzmes i ubacis farbe pre svirke u njega i netreba ti nikakav modul da se spajas sa njime osim ako ti netreba i sekvencer,jer za to neznam da ovakve klavijature imaju sekvencer u sebi ali da imaju mesta za user farbe to znam da sigurno imaju.Recimo roland ax 7 ima memoriju za 128 pech-eva a verovatno imaju i ostale midi klavijature tog tipa jer to je vec odavno standard.Sto se tice sekvencera znam da ima komande play stop i tako to za pokretanje sa drugih izvora sekvenciranja.A zvucnik koji ceti na njemu,svakako moras na razglas u ozbiljnijoj svirci osim ako se neradi o nekoj sitnijoj kucnoj svirci.
Dodato:
Sada slucajno pogleda sliku izbliza i radi se bas o rolandu ax7 a imas gomilu takvih syntova brate.Jos pitas o cemu se radi pa pise ti lepo roland.Uvek malo procackas po oficijalnom sajtu skines manual procitas i bog da te vidi.

Promijenjeno od aske (03.02.2009 u 02:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
aske je offline   Reply With Quote
Star 03.02.2009, 03:16   #3
TomyCroSound
Ovaj baš voli da kuca

TomyCroSound's Avatar

Registrovan/a dana: 21.09.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 178
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Klavijature; Roland Fantom G6, Korg M1 ;-)
Interesi: Produkcija audio, pa i video
TomyCroSound befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TomyCroSound pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Khm...

Pa, nije to loše imat na sceni pa se malo profurat...
Čudi me odkud nitko iz "Amadeusa" ne svira to..
evo link;

Roland AX Synth
You need to upgrade your Flash Player
Najnoviji Rolandov model, neke boje je pokupio s Fantoma G...

TomyCroSound je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
ovo, Šta

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije