|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Da ne ponavljam vec receno na ovu temu, samo zelim da dodam da svako treba da zna gde je, da cvrsto stoji na zemlji, i onda ce postovati i sebe a i druge...sto kazu BLAGO ONOM KO ZNA DA NE ZNA A ZELI DA ZNA...i slazem se sa onima koji kazu da svi mi na neki svoj nacin umemo da sviramo...svako sigurno ima neki svoj kvalitet i zato POSTUJMO SEBE I OSTALE, BUDIMO KOLEGIJALNI, i ajd zdravo...
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Lijepe rijeci i od kolege Vujanova, Marka, Svirka..sa svima se slazem...
Ja bi osobno samo nekoliko stvari dodao, ovdje nas ima razlicitih sviraca..ali razlicitih u svirci ali jos vaznije razlicitih u poslu..nekima je muzika sve, zivot, kruh i bave se samo njome, pretpostvimo da su ti najskolovaniji muzicari.neki se bave muzikom iz hobija (ljubavi) i pritom uz posao zaradjuju, a neki samo iz hobija ( za svoju dusu) E, prema tome, mislim da se i po tome moramo ravnati i razlikovati pojedinca.. A sto se tice umora ne slazem se, ali se slazem sa slijedecim i mislim da se to tice sve kategorija gore navedene; - svaki od nas ce drugacije odsvirati pjesmu, "svjezih", zagrijanih ili razradjenih prstiju, nego nakon sto pola sata po hladnom vremenu unosi opremu ili slicno i onda odmah ode svirati onako "hladnim prstima" ..mislim da se tu moze osjetiti razlika neka..
Favoriti |
Oznake |
kvalitet, neispavanost, svirke, umor, utice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|