|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
znaci ja ovo moram da kazem.. i unapred mi je zao svih kojih treba da mi bude zao.
ne volim ja nesto sad zvezde i grand i trijumf i velikog brata itd. al kako mi idu na ku*ac ove paljevine kao ludi su nesto.. onaj skaj vikler ili vikluh i tako ti reperi zvani haos i ludilo..pljuvali su po svim tim izdanjima za siroke mase da bi se na kraju svega toliko ucurili istim ,da sad nijedan sou ne prolazi bez njih i samo im nozice iz dupeta vire.. iz dupeta emousna i sase popovica,verana matica itd..a pljuvali su iz ciste pakosti i muke jer su do bola ljubomorni na jedne bezvezne "vikija,zikija,lepog caneta itd",koji pevaju po stutgartu za par hiljada evra. muka mi je od takvih i od takvima slicnih!!! kakvo licemerje,kakva dvolicnost i izdaja njihovih obozavatelja. da bih ovo napisao bio sam inspirisan pesmom "zvezde granda" na hello takmicenju. izvinjavam se na izrazima. |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
pa stvarno bi oni trebali objaviti da vidimo koliko ko ima glasova,ili je to neko tajno glasanje hehe.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Reko sam ja (sumnjao) jos na prvoj-drugoj strani da je ovo kao i svi ostali festivali NAMESTALJKA...samo je pitanje koliko kosta 1.mesto
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
U potpunosti se slažem sa tobom prijatelju Mykeli.
Nažalost, živa istina, a i nažalost imao sam priliku to doživjeti, i čuti i vidjeti neke stvari koje su se događale iza kulisa. Daj Bože da nismo u pravu, i da nam prijatelj Marko pobijedi!!!!! |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
U stvari Lobii su ovde bitniji od nekih tamo moneta (dolari, evri, dinari...i tako to)..
Favoriti |
Oznake |
mnogo, vazno |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|