|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
te iste probleme imamo i mi u evropi,kada smo isli u bosnu sa Alixovim ozvucenjem i instrumentima tada su njega zahebavali za taj papir koji mi nismo znali da treba imati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala na obavjestenju!! Ja sam cuo da su imali neki jos prije za ulazak u HR!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
U HR treba sigurno ja sam isao i trazili su mi obavezno
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Stvar se zapravo zove ATA Karnet i koristi se več dosta godina.Postupak kod nas je sljedeči-kod nas mislim na hrvatsku i sloveniju-prvo nabaviš prazne obrazce ATA karneta.Tada sve lijepo ispuniš-obavezno pisača mašina,a od prije tri godine su obrazci prilagođeni i za komp(prije su bili veči od A4 formata pa ih nije bilo moguče printati).Tada ispunjene i naravno potvrdu da je sve plačeno šalješ-ako si u hrvatskoj-u Zagreb na ovjeru i oni ti vrate ovjereno.Cijena je ukupno oko 400 kuna-55€.Na izlazu iz zemlje ti ovjeri carina, a isto tako na ulasku u drugu zamlju.Kod povratka isto tako.Bez toga je ovdje nezamislivo putovati preko granice sa opremom.I to nije od jučer nego več dobrih deset godina.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tacno zove se ATA KARNET ali sam ja malo poludeo zadnjih dana pa ne znam ni kako se ja zovem
![]() ![]()
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja sam odmah(danas) obavestio kolegu, koji krece ujutro na tezgu u CG, al' sad mu je malo kasno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 39
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Za Hrvatsku vam je pored tog papira potrebna i dozvola glazbene unije za rad. I sam sam ranije imao problema prilikom prelaska granice pa vise ne vozim razglas sa sobom vec iznajmim od kolega na licu mjesta. Sa sobom nosim samo aranzer i za njega me niko nista ne pita na granici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kartalobavestenje, procitati |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|