|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ne znam koliko ce biti dobar Intel Mac...
Vreme ce pokazati... Intel nije neshto radio na razvoju Power chipova... IBM i Motorola su ipak tu vodeci. Mada, to moze biti dobro zbog low cost Apple mashina... Kao shto rekoh, vreme ce pokazati... Btw. Gondzijeva primedba je ipak na mestu... ![]() Microsoft su stvarno svashtojedi... Bitne su samo pare... I za kraj... Shto se cene tiche, tu si u pravu. Sada su s ujednachili, ali kad je bila borba za prevlast, mac je bio skuplji, i to je presudilo... Sad samo mozemo da se nadamo da ce bolje tehnologije zavladati... Zanima me samo kakva ce biti ova kombinacija Mac i Linux... Apple napominje neshto da ce im sad Linux biti zvanichni OS, od podele software-a i hardware-a. Btw. Imao sam prilike da testiram MacOS za Intela. Ono je kao da sam stavio slona u fioku! nikome ne odgovara. Sistem je nevikao na bolji hardware. Nikako ne radi na Intelu. Neda mu se... ![]() Da nisi probao Windows za Mac???
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1984, macintosh |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|