|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
moze da radi loop na pa800,evo ja imam od kolege sto je jedan napravio, kontru je odsvirao komplet akorde znaci c-dur, c-mol-c7 i tako dalje i ubacen je unutra kao smpl i stavio sam ga na ritam i mjenja harme radi super, jedino kad hocu da ga stavim na neki drugi ritam svira mi krivu harmu, to neznam kako napravit,
![]()
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako si to uspeo napraviti onda pod hitno javljas se Korgu i trazi posao kod njih.
Da mi je samo znati kako da i ja uradim to al neznam i nemogu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Beki od jane svirac ima napravljeno na Pa2xpro gledo sam lopove odsviranih kontri, preko dvi oktave ima odradjeno i radi mrak, ja sam konto da je guitar mode poslje kad sam ga pito mi je pokazo da ima semplovane loopove kontre. pozdrav!
Triton je moja droga! Promijenjeno od Edis85 (15.12.2008 u 10:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
loop, pa800 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|