|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma na pa50 ne padaju ni polovnjace,znaci sigurno je samo exskurzija bolje rjesenje.More je provod more su koke more je izvor zivota jeli tako.... heheeheheeh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ima tu raznih varijanti.............
1-Uzmi aranzer i odsviraj neku svirku pre ekskurzije i eto para za seks........... 2-Radi malo ko zigolo i eto para,ekskurzije i aranzera................. 3-Idi na ekskurziju ,pa naplacuj seks ribama i bice aranzera.............. zadnja solucija......Uzmi te pare sto ti roditelji daju za aranzer ili ekskurziju,pa daj pare pod kamatu i samo ga ručno obradjuj,a pare se samo mnoze........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jarane...Uzmi pare,kupi sebi PA50 ionako si mi pričo da počinješ svirati u bandu...
Što se tiče sexa podsjeti se našeg razgovora a biće ih još više,kod one ima da ga umočiš samo tako...Batali jarane ekskurziju tamo ćeš se samo potrošiti i doći kući praznih ruku a klaviaturu ćeš imati stalno čak je moreš i kasnije prodati...ja nikad nisam stavljo NIŠTA pred muziku a provod mi je bio zadnja rupa na sviralu...Investiraj u ono što znaš da će ti se povratiti,ja sam počeo sa Rolandom D-10 a danas imam da ti ne pričam šta sve,ali sam sve investiro u muziku i izplatilo se...A ti sad vidi,hebeš ekskurziju već se hvati klaviature i na vježbanje,nebil kroz koju godinu odpratio gagu,pa da vidiš onda da se isplati,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Vidi 'vako.... Para ce biti, a samim tim i opreme!
16 godina imas samo jednom. Uzivaj dok mozes! Uspomene sa ekskurzija ne bih menjao za dva kompleta opreme! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Odluka je samo tvoja...a ima i ona narodna...@ebo ne @ebo,@rcu vreme prolazi...a aranzerima padaju cene...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
I ja sam za ekskurziju.Bice i vremena i para,za sve ostalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Hehehehe... vidis sta je iskustvo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Odštampaš ovo i okačiš iznad kreveta, pročitaš par puta ujutru kad se probudiš i naveče prije nego što odeš na spavanje i samo će ti se kazati...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Definitvno,moj licni savjet-ici na ekskurziju.Ni jednu,ja propustio nisam.
Sa tvojih 16 godina,ja sam vec,imao iza sebe dobru turu po bivsoj Yu,a obisao i Grcku.Dalje je islo svojim tokom.... Covjek je bogatiji duhom,sto vise proputuje i vidi svijeta i obicaja.To je nezaboravno. Previse si mlad,da bi razmisljao da je sve u novcu.Imati ces vremena o parama razmisljati,i boriti se za njih,jer zivot je pred tobom. Pare su da se zaradjuju i trose-ali nikada biti rob novcu.... PS:"Cudna jada,od Mostara grada...." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma ekskurzija!!! Bice klavijatura a ekskurzija ne!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|