|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Na svirkama zajebi shto cesh kresnuti neshto...
Ako radish sam, teshko da cesh imati vremena da kresnesh neshto moze posle svirke, ali do tada vec sve stvarno dobro ode... Nego probaj ti ovako... REci da necesh na tu ekskurziju, pa uzmi klavijaturu, a onda kazi kako da ne odem na ekskurziju? Pa svi idu, a to se ne propushta... ![]()
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Idi na eskurziju sad ti je prilika da nesto maznes,ko zna dal ce biti jos prilika za kresanje,,, Pa50 nije vrijedan kresanja,dobro u rangu su,ipak kresanje je vrijednije ....hehehe
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma na pa50 ne padaju ni polovnjace,znaci sigurno je samo exskurzija bolje rjesenje.More je provod more su koke more je izvor zivota jeli tako.... heheeheheeh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Ima tu raznih varijanti.............
1-Uzmi aranzer i odsviraj neku svirku pre ekskurzije i eto para za seks........... 2-Radi malo ko zigolo i eto para,ekskurzije i aranzera................. 3-Idi na ekskurziju ,pa naplacuj seks ribama i bice aranzera.............. zadnja solucija......Uzmi te pare sto ti roditelji daju za aranzer ili ekskurziju,pa daj pare pod kamatu i samo ga ručno obradjuj,a pare se samo mnoze........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jarane...Uzmi pare,kupi sebi PA50 ionako si mi pričo da počinješ svirati u bandu...
Što se tiče sexa podsjeti se našeg razgovora a biće ih još više,kod one ima da ga umočiš samo tako...Batali jarane ekskurziju tamo ćeš se samo potrošiti i doći kući praznih ruku a klaviaturu ćeš imati stalno čak je moreš i kasnije prodati...ja nikad nisam stavljo NIŠTA pred muziku a provod mi je bio zadnja rupa na sviralu...Investiraj u ono što znaš da će ti se povratiti,ja sam počeo sa Rolandom D-10 a danas imam da ti ne pričam šta sve,ali sam sve investiro u muziku i izplatilo se...A ti sad vidi,hebeš ekskurziju već se hvati klaviature i na vježbanje,nebil kroz koju godinu odpratio gagu,pa da vidiš onda da se isplati,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Vidi 'vako.... Para ce biti, a samim tim i opreme!
16 godina imas samo jednom. Uzivaj dok mozes! Uspomene sa ekskurzija ne bih menjao za dva kompleta opreme! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Odluka je samo tvoja...a ima i ona narodna...@ebo ne @ebo,@rcu vreme prolazi...a aranzerima padaju cene...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Odštampaš ovo i okačiš iznad kreveta, pročitaš par puta ujutru kad se probudiš i naveče prije nego što odeš na spavanje i samo će ti se kazati...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ovako cuj moju pricu pa odluci.U tvojim godinama sam mnogo putovao sa folklorom i video sam pola evrope i jos po nesto.Sa malo para u dzepu kolko se moglo devedesetih ratnih godina.Tad sam imao samo harmoniku.sad radim i sviram imam dve klaviature i dve harmonike,mogu da kupim sta hocu od opreme,i imam novca da otputijem negde nije problem.Ali imam i pirodicu(malo dete)i svaki dan ustajem u 6h, dolazim kuci u 17h, onda se spremim i na svirku.Ne sviram svaki dan ali imam 10-20 svirki mesecno.To malo slobodnog vremena provodim sa porodicom a nocu kad ne radim vezbam i skidam stvari na slusalice.Nema sanse da negde otputujem sem na more sa porodicom.Znaci IDI NA TU EKSKURZIJU,PROVEDI SE ,VIDI SPANIJU,BICE PARA.Veruj mi kad krenu pare bice ti zao sto si zbog 500e propustio ekskurziju,jednog dana ce ti to biti jedan jaci vikend.pozzzzzzzzzzzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|