|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.05.2008
Downloads: 67
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kolege pozdrav,da li možete nešto od napravljenog staviti u downloads,da vidimo kako to zvući.Mislim da bi svi sa pa 500,bili vrlo zahvalni .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.08.2008
Downloads: 359
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Drage kolege evo vidicu da postavim svoj set sto prije ,mislim nije to jos gotovo ,ritmove sam si sredio ali je ostalo jos posla oko boja ,a moram da vidim i da boje sa tritona prebacim u njega ali puno posla svirka svaki vikend ,mala djeca pa se i nema bas vremena,ali sad cu vidjeti da preko ovi bozicni praznika i nove godine sve to zavrsim i postavljam onda set.
Eto malo se jos strpite , vjerujte mi bicete zadovoljni svi koji imate pa 500 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
boje od tritona (pcg) se mogu ubaciti u Pa seriju(za pa800 znam sigurno da moze) ali se potrebno u tritonu uraditi SAVE pojedinacnih banki iz programa( ne i kombinacije) znaci save pa ostaviti stiklirano samo prgram A,uraditi save,pa posle toga save bank B,pa bank C,bank D.takve pcg mozete LOAD u PA kao celu banku svih 128 sounda ili ici na open pa pojedinacni sound samo ucitati.e sad da li ce sound raditi isto u PA kao u tritonu pitanje je,morace se doradjivati,jer triton ima IFX (insert) efekte,a PA nema..ali uz podesavanje oko efekata se moze napraviti da bude nesto problizno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 509
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500, Roland EM50
![]() |
![]()
Probao sam da ubacim boje sa tritona u pa500. Ima jedan problem. Kada se ode u sound, pa se klikne na record, nista se ne desava. Na malom jezicku u desnom uglu stoji isto. Nema nigde Import, load ili nesto slicno. Zna li neko o cemu se radi ovde i kako da se ubace te boje u pa500?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@kalush
Ovo sto je napisano Sound pa record, to na pa500 nemoze. Na pa800 ima kad sound mode da pritisnes record ukljucis semplera da ubacivas semplove. U pa500 to nema i zato ti se nisto ne desava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 509
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500, Roland EM50
![]() |
![]()
Tako sam i mislio. Hvala na pojašnjenju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kalush druze imam ja jedne boje od Triton za PA seriju. Podredeni su u Banke A, B, C, D sa po dva usera. Nasao sam ih negde, ne secam se gde. Pise da su iz tritona al ja ih nekoristim. Ako hoces mogu uploadovati?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | kalush (14.02.2010) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, pa500, tritona |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|