|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja sutra idem da dogovorim srpsku ,ali nemam predstavu koliko da trazim...uopste ne mogu da se setim za koliko smo proslu radili...mislim da cu reci 300 e za nas dvojicu ( meni 170 pevacu 130 jer je moje ozvucenje...)
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja evo već gledam gdje za pravoslavnu...
Oko pregovora vidim da su pojedini cicije a sad Decembra prave zaključne fešte na kojima će spucati 1000-2000eur...Ali bez muzike,jes vidio fazona?...U svakom slučaju NEMA više rada za male dnevnice kad jedan fajlaš pogodi 200eur za novu a ja se poredim cjenovno s njim sve mi se smuči...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Sviram sam u jednom restoranu u Montrealu. Cena je 700$ (po danasnjem kursu 500 evra). Vodim i porodicu, tako da cemo biti zajedno (koliko-toliko).
Za pravoslavnu sam jos u pregovorima mada se nadam da bi smo to trebali resiti do kraja nedelje. Mislim da ce cena biti ista! Ukoliko ne plate koliko trazim, uvek mogu da nadju, kako Alix kaze, nekog fajlasa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godina, nova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|