|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A zasto mora da se radi za Novu Godinu...
![]() ![]() Il' nek plate il' nek gazde sami sebu sviraju... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja se potpuno slazem s tobom. Ako vec treba raditi, onda neka plate.
Inace mi smo dogovorili docek u ZG za 2300€ za noc. I jos par svirki kroz 12.mj na istom mjestu. Promijenjeno od Vaxter (03.12.2008 u 15:27 sati) Razlog: Bez nepotrebnih citata! Poslednja opomena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Ove god samo tamburanje buraz jebes svirku ...trcimo, letimo ,puzemo ,radimo ,grbacimo, ..,,cemu zurba kad je cilj smrt.Nema svirke samo tamburanje ,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja i veslanje sam zaboravio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ne treba raditi zamalu lovu ni ovako reglularno vece a da ne pricam za praznike!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam do pre 4 god. svirao svaki docek. Ali tada je to moglo da se naplati. Sada se ne isplati da se svira za male pare. Sve druge svirke da, ali docek ne.
Na kraju krajeva, kada sam pre 4 godine rekao da necu da sviram za Novu Godinu, moj sin (tada je imao 8 godina) je skakao od srece, jer nikada sa njima na to vece nisam bio. To mi je sasvim dovoljan razlog da dok sam im potreban sedim kuci, bacam petarde, palim zavese i tepihe prskalicama i pravim ostale barabluke. Kad mi i mladja cerka poraste, i kad bude sa drustvom otisla na docek, onda cu i ja da sviram, mozda u nekom domu penzionera ili slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
A vala ni meni ne pada na pamet da sviram za klikere!
Nas 5-torica smo trazili 1200 eur za 31.12 i 01.01. ... ili 900 eur ako hoce da sviramo samo docek. To je vala minimum za koji cemo ici. U protivnom cu sa zenom na gradski trg i ZABOLE ME VALA BAS JAKO ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godina, nova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|