|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]() Citat:
Uvrezeno je misljenje da je klavirni Bugari bolji od Piginija, a Piginijeva dugmetara bolja od Bugarija.Borsini nije u toj prici, osim kao nuzno zlo.Ovo se naravno odnosi na klasicnu muziku. Za ovo sam se i licno uverio. Sin mi je svirao Bayan 58, Piginijev, a sada ima Piginijev Sirius Milenijum, i nije imao vecih problema sa instrumentom. Naprotiv, drug je kupio novog Bugaria, i u toku prve godine a i kasnije imao je vecih problema. Dal je to slucaj ili ne, ne znam. Navodno imaju iste tastature, mozda je ton Bugarija nesto i pitomiji ali leva ruka Piginija je daleko bolja , tonski i tehnicki.Plus ukupno glasnija i jasnija. Ako dozvolite da Vas posavetujem, obratite se gosp. Milanu Tomicu iz Kragujevca i on Vam moze srediti da dobijete nov instrument pod veoma povoljnim kreditnim uslovima.Gosp. Tomic je zastupnik Piginija za RS i veoma je korektan i poslovan covek. I drugo, konsultujte se sa profesorom iz skole u cijoj klasi radi ili sa profesorom kod koga ce ici dalje na srednjoskolsko obrazovanje. pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
koliko kosta nov sirius milenium? boris iz prijedora. ja imam 55b i odlicna je!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bulgari, ili, muzicku, piggini, skolu, srednju |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|