|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@Jefta..ja sam ih imao prilike cuti...Svirka u osrednjem lokalu, klavijaturista i pjevac..mogu reci da pristojno izlazi..A osobno sam ih koristio na otvorenom prostoru za ozvucenje ( CD player) na jednom izlaganju nove Honde..I vrlo dobro mogu posluziti svrsi, kao sto sam i napisao..A ono sto je Vax rekao, spakiras ih u jedno koferce i u kutiju...ma milina..
![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mikser Samson 1688,
Samson snagas 1800, Alesis MidiVerb4, EV ZX3 sa stalica i kablovima Sve to izadje oko 2000e a radi ubija na mesto ![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Bose PAS II, mali stupić sa postoljem u kojem je pojačalo, dva basića, digitalni mixer, sve stane u dvije ruke, provjereno radi na 300 ljudi žive svirke, al cijena ubija 2800 EUR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Sto se tice zvucnika ja sam kupio FBT Max 4 pre par godina cim su se pojavili kod nas i mogu reci da sam prezadovoljan!!! Samo pohvale...
Kristalno jasan zvuk i laganije od pola iz te klase!!! A mixeta, zavisi sa koliko para se raspolaze!!! POZZ
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Radim sa FBT MAXX 4 kutijama, a mixeta je PHONIC POVERPOD 1062. Sve ukupno 1200 eura (sa dve kutije), a radi k'o pravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
@jefta
Radio sam na starijoj varijanti toga pre par godina. Sasvim pristojan i zvuk i snaga. Za mali lokal idealno... Ne bih se zalio da to imam, umesto sve one skalamerije koju vuchem... Koferche jedno, i bog da te vidi (nije kao ono kupish tuareg i bog da te vidi ![]()
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
@Marco7-Pogledao sam malo po netu i ova kombinacija mi se bas dopada i verujem da to radi vrhunski,medjutim,malo mi bode oci to sto je iz tri komponente(mix.+snagas+alesis),sto znaci opet neki kablici i spajanja(ali vec razmisljam o tome da se to spakuje u rack i nema spajanja svaki put i
spocetka). @rskoc-Radio sam na 4 Bosse stubica i 4 dupla bass bina+suva 1000pm Dynacord.Najbolji ton u mom zivotu.Smrtonosna prica.Ali covek je to sve platio oko 12000e(iznajmljivanje 100e,za svadbu).Extra ali pre,preskupo. @caka012-Nikad nisam radio na Phonic.Deluje mi o.k.po karakteristikama.Finansijski,veoma prihvatljiva opcija.Zanima me kakav je efekat na toj mixeti(eho,hal-sta vec ima i kako to zvuci).Cini mi se da je to veliki problem kod dosta mixeta( i sam PM600 ima samo jedan efekat,a vecina nas je navikla na kombinaciju eho+hall). @Vaxter,@zeko-Ubih se googlajuci ali ne mogu da nadjem cenu za ovo cudo.Prakticno je da nema dalje a ako moze da zavrsi posao za do 60 ljudi,t.j.prostor oko 100m2,onda je to prava stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Jachi modeli zavrshavaju posao, i ispod 1000 dolara su...
Dosta ispod...
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Bose L1 Cylindrical vam mogu preporuciti.
Prethodnik modela L2 sto je kolega Rskoc vec pomenuo sa tom razlikom sto je postolje stabilnije i nema lcd Display,Ima vecu snagu i nov kosta 1900€ a polovan se moze dobiti vec i za 1400€ u zavisnosti dali ima 1 ili 2 bass kutije. Na zapadu je jako popularan i jedan i drugi model.Sklapa se za 5 minuta,lagano i jednostavno za transport. a sto je najbitnije BOSE KVALITET. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Yamaha EMX 512 i dve EV Sx300 - za manje svirke, radi kao top novo sa kablovima oko 1600€
A vece svirke nosim daleko mocniju kombinaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ali, mali, razglas, ubitacan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|