|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Kakvi mehovi to je nebitno(nov mex je 200e)Samo orginal italijanska harmonika sa orginal tonovima.Bitna je i mehanika,Zato majstor,pa ako je prava moze i dobro da kosta.Ako je sklapana,moze i onda biti dobra ali moze biti i krs.Ako je harmonika kvalitetna nije problem uloziti u servis.pozzzzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Eh Gorance te mjehove (Prave Amano Platte) iz Castelfijarda nece moci se kupiti za neki (200eura) od toga nema nista ........
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Licno sam video na prezidentu starom 3 godine kakose meh raspada,neznam koliko drze kvalitet zadnje vreme, decko je iz Ljubljane i kupio je novu u Italiji.Ja sam na mojoj staroj harmonici radio meh kod mog majstora 2001.godine,i sad je ko nov.Inace mesecno imam od 10 do 20 svirki,i ne stedim bas harmoniku(znas i sam kakve su svadbe i pijanke).Ono sto se nemoze napraviti su tonovi,cak i mehanika,registri,sve to moze da se sredi ali kad su slabi tonovi tu pomoci nema.Kad su tonovi prvoklasni i kad harmonika dihtuje,sam sebi se divim sta izlazi iz nje(jasno,glasno,ostro kao iz mitrajleza).A kad je neki frankestajn sa krs tonovima onda gusi pisti,Guta tonove,sve to mutno i tiho.pozzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cijena, harmonike, ove |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|