|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
Pokaži Rezultat Ankete: Sta je bolje? | |||
Korg Pa1x |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 78,43% |
Audio PC sa aranzerom do 1000 € |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 21,57% |
Glasač: 51. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Hvala vam momci na pravome odgovoru...sad razumijem o cemu pricate...hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema probelma, samo ti cepaj, ipak je bolje nafatat se tih KOMPLIKACIJA i svirat malo negu ubacit FLOPPY pun MIDI fajlovima u jedan PA1X.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
zna li ko najlaksi put da se spoje 2 ritma u pa1x pro??
pokusavam ali ne ide mi od ruke neznam kako da dodjem do izbora da ubacim drugi ritam u recimo variation 3 & 4 prvi imam dvojku sad hocu rumbu da ubacim za pjesmu voli me danas vise nego juce jeli se iko igro na njemu sa ovim ako jeste hajde da cujemo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako razumem pitanje onda to je lako, ides u RECORD mode na pravi ritam, i kad udjes u RECORD odma idi na MENY i idi na COPY, na COPY odaberi drugi ritam od kojeg hoces da uzmes varijacije i onda ispod toga odaberi FROM VAR3 TO VAR3 a ispod stavi sve na ALL, i tako i za cetvrtu varijaciju i za ostale elemente.
Tu plus mozes jos i drugi stvari da sredis i doteras i samo kliknes SAVE osle toga. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala lijepa
idem da probam pa makar ne zaspo cijelu noc ahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Blusa, ne znam tacno kako ide na PA1X mislim ne znam broj stranice al isto je ko na PA80 ostalo samo kolko vidim od slike ti si u pogresnu stranu, to mi izgleda ko pocetna RECORD strana, otuda preko MENU trebas da ides na COPY, probaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
problem je u tome sto nema stranice nemogu ih pronaci
ima menu koji se moze prikazati kada se stisne u desnom cosku gore ali nista specijalno sa njim da moze idem da listam manual jer mora biti negdje. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa hebote, ja sam konto da bar znas doci do menua a ti ni to, ma imas na desnu stranu MENU ispod tocka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
ima da ali nije to to sto hocu treba mi da spojim style
ne da pravim novi samo problem sto nevidim kako da kopiram drugi ritam na neku od variation 3 & 4 a sto se tice menu i to sve sam ja to vec izlisto cim je stigo kuci hehe :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
audio, ili, pa1x, pcpa50 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|