|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#28 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
U tri PM i KAT2000 E moj Miodraže, pa taj jebeni KAT2000 mi je u ovih par dana uzeo 10 godina života. Pokušao sam napraviti aranžman za najjednostavniju pjesmu od MIDI filea preko KAT2000. Radio sam sve kako piše u tutorijalima. Uzeo sam MIDI Trebas mi od Darka Filipovica. Za probu sam napravio prvo Intro 1¸, Intro 2, Var 1 (prvi dio), Var 2 (Refren) i End 1 (završetak). Sve sam to snimao pod Test_. I kad sam to ubacio u svoj Pa80, onda mi se čuju samo neki zvončići, kante, lonci i klaviri. Niti jedana seqvenca od MIDI filea ne zvuči isto u styleu :roll: . MIDI file sam skinuo odavde u download centru i mogu reći da je vrlo dobro obrađen i napravljen. Sad ne budi ljen, odlučih popraviti stvar preko Style Worksa, tako da sam od MIDI-a probao raditi style, pa bi ga samo poslije prepravio u KAT2000, ali šipak. Čitavo vrijeme mi Style works javlja error 4 i error 8. Neznam koji mu je to qrac ![]() Prijatelju, nije to sport za mene. To sve super zvuči na PC-u, a kad prebacim u Pa80 tad nastaju pizdarije. Ne znam stvarno koji vrag ne valja u čitavoj priči. Ili mi je oštečen softwar (KAT i SW) ili imam neke divlje parametre u Pa80 :roll: Zaključak : ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kat2000, pravljenje, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|