|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ja sam sad obrisao virus kao..al ne znam ako inst ponovo istu verz msngera dal ce se opet zapucavati..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
sejoroland ne salje ti ga niko nepoznat, vec koristi sve one koji su online,a registrovani su kao tvoji prijatelji i zatim dobijes poruku "foto a ???" i u nastavku www.myspc.net/ pa tvoja email adresa sa svih tih adresa.
Ja nemam problema otkako mi je MSN iskljucen. Promijenjeno od sinisa (25.11.2008 u 23:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije nista strasno "low lewel worms"
![]() Salje sledece poruke: Here are my private pictures for you Here are my pictures from my vacation My friend took nice photos of me.you Should see em loL! its only my photos! Nice new photos of me and my friends and stuff and when i was young lol... Nice new photos of me!! Check out my sexy boobs hey regarde mes tof!! ma soeur a voulu que tu regarde ca! j'ai fais pour toi ce photo album tu dois le voire tu dois voire ces tof mes photos chaudes c'est seulement mes tof hey regarde les tof, c'est moi et mes copains entrain de.... zijn enige mijn foto's wanna Hey ziet mijn nieuw fotoalbum? Hey beindigde enkel nieuw fotoalbum! hey keurt mijn nieuw fotoalbum goed.. het voor yah, doend beeldverhaal van mijn leven lol.. Tokom instaliranja kopira se u windows folder i pravi DLL fajl (u sistemskom disku - obicno C:\windows\photos.zip) : %WINDIR%\photos.zip %WINDIR%\system32\syshosts.dll Takodje unosi registry zapis: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{B18FDF1 D-4FBB-411D-9C59-AAFA7D4998E0}\InProcServer32\: "syshosts.dll" HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\ShellServiceObjectDelayLoad\syshosts: "{B18FDF1D-4FBB-411D-9C59-AAFA7D4998E0}" Napomena: pri otklanjanju obavezno iskljuciti sistem restore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Avast ga detektuje kao Trojanca i totalno ocistio komp od virusa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
I meni se to,malopre,desilo.E,sad ne znam kakve su posledice tog virusa.Sta se desava?
Mada,instalirao sam novi MSN,pa cu videti kako funkcionise. Pozdrav!!!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...ništa novo, a googlajte msn virus, postoji mali programčić koji uklanja taj "virus" s malo muke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
upravo sam to uradio...sad cu ponovo inst msngr da vidim dal se gubi i dalje..
u safe modu sam ocistio komp i obrisao taj 1 file ..NOD ga nije detektovao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRVAVI
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
meni msn blokirao pre mesec dana . sve sam pokusao i instalirao novi ali nece da radi .... probacu sad da nadjem taj mali programcic da vidim dali funkcionise ..pozz
![]()
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
eeeee pa kada ga skidate,da ne kliknete na taj link ne bi vam bilo nista. sonjeeeeeeee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
msn, upozorenje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|