|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Hvala i od mene na čestitkama, a iduće godine se bolje organizujte pa dođite da popijemo...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Evo tek sad sam seo za racunar, od petka sam pun ko kosnica pa se nisam oglasavao.Proslo mi je pedesetak ljudi kroz kucu,skoro ko Ivkova slava.Pozdrav svima!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E, pa sta drugo nego da i ja vas sve pozovem na moju slavu u sredu, 26. 11. Sveti Jovan Zlatousti. Prvi dan posno, drugi dan mrsno, pa birajte... ko sta voli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Pridružujem se čestitkama,onima koji slave,nek sve prodje u veselju,ali ljudi ne zaboravite jedno,a to je nemojte da vam slava prodje samo u jelu i piću,zastanite bar na minut i pomolite se,i Bogu zahvaljujte za sve što vam je dao,pa i ovaj dan koji slavite,jer sve nam je darovano.
Nek je sa srećom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pozvani, ste, svi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|