|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sto, hoces da pises pesmu...
![]() Pa valjda nastane tekst, pa se radi melodija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Gibanica, to ti nas uzeo malo zezati
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako te interesuje kako nastaje pjesma,javi se modertoru VINGULA...On pravi "hiteve" za 25eur...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
@Emirt
Nekad je mnogo lakshe raditi tekst na muziku. Pitaj tekstopisce. Oni chak uzmu i poznatu melodiju pa na nju rade tekst, a kasnije daju kompozitorima da urade novu muziku. Nekako mi se chini da je uvek bolja praksa raditi tekst na muziku, ili ih raditi istovremeno... Zatim ide aranzman... ![]() I na kraju se sve to snima i miksa, i to je to... ![]()
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ko sto neko rece pre mene...kuj ne je gibanicu ne treba da zivi...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Citat:
Ja sad kad bih hteo da pravim pesmu, prvo bih napisao tekst a posle ce mi melodija sinuti (to bi valjda samo doslo kao inspiracija). Ali posto nemam nikakvog iskustva u tome-bolje da cutim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ne nužno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
evo da ti ja kazem kako:
znaci uzmes jednu njivu (a moze i dve zavisi od ukusa) ilijednog dobrog bika i prodas.. posle uzmes te pare odneses marini tucakovic pola i kazes hocu jedan tekst za toliko i toliko novca, posle ona to da svojim "segrtima" koji ti nesto sklepaju a ona potpise. Zatim sa tim sto ti je ona dala odes kod Zeljka Joksimovica i das mu resto para i kazes da hoces muziku i aranzman na tu pesmu i onda on iskopa neku klavijaturu uzme fabricki style koji je neko uradio malo ga preoblikuje i sve ti to lepo upakovano vrati nazad i kaze gotovo je udjes u studio to otpevas onako kako ti kazu i to je to. E sada sta dalje sa tom pesmom zavisi koliko jos imas da prodas njiva i bikova.......... pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kako, nastaje, pesma |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|