|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Nek ti je sa srecom JOHAN-e.Da te sluzi dobro i da zaradis puno para sa njim.......
@amadeusvk Meni nije radio ni na OS1.1,tako da nije do OS-a..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako nisi pročitao nedavni post, meni radi ako palim klavijaturu bez sticka.. dakle, samo njegovi zvukovi i postavke. Tad sam slikao sve parametre u systemu i kopirao ih kada sam učitao svoj prj, ali opet ne radi. Ok, pitanje može bit, dal ikome radi portament u single modu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Da li si u toku sredjivanja klavijature namestao funkciju za gasenje portamenta na nekom od ona 2 prekidaca iznad pichBendera ili na D-beam.....???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
TKO ZNA; snimam neku pjesmu i sad radim ritam. Npr, ritam za kiticu dovoljan mi je od jednog takta 4/4. e, sad, kasnije trebam završit to s prijelazom od 2 dobe,,, al (ritam koristim na dynamic pad) ne upada mi prijelaz kad treba, već tek kada odsvira taj cijeli takt, onda odsvira prijelaz. Help? Promijenjeno od TomyCroSound (20.11.2008 u 20:19 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|