|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ma dze ste glumci!?? Dugo vas nije bilo...Sta tebe boli briga Nedime sto je on to tako napiso, to je njegovo misljenje! I meni se to nesvidza sto sam cuo ma da me klavijatura jako interesuje, u jedno ni svirka mi se nesvidza ( ne gledam na akorde ) i da ispravim kolegu "pa800 - Enes" da ni u tim stvarima nisi dobar, ono najiskrenije bar onolko kolko sam do sad od tebe cuo! I sta se vi nasli da sudite jedan o drugome, zar ste tolko pakosni!? Haj sad svi se lijepo spustite na zemlju prodisite i nazovite svoje zene cure il sta vec imate pa se kurcite njima dalje kako kod koje klavijture izlazi DX Flauta! Nedim je postavio ove boje da cuje sta je napravio, (ponio ga momenat srece) pa stavio jer drugi razlog za to nema! Dakle, stare smo lisice i ratovali smo davno vec! Posto vidim da je opet napeto upozorivam vas da nebude belaja samnom! A sad molim normalne odgovore a ne kojekakva tracanja ko neke tetke!!! Pozdrav, Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Alene samo strogo i na prvu
![]()
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Intervencija moderatora(Alen) je potpuno na mjestu,u dijelu u kojem
smiruje duhove-ali jos nije dala rezultate. "Pozoriste u kuci" se nastavlja,a do kada....ne zna se. Ovo je vec vidjeno sve.Ali ima poneki novi lik koji se ubaci u diskusiju a nije odgledao ranije epizode-i to je malo cudno i po meni nepotrebno. Kao totalno nezavisan i nepristrasan,procitao sam i kratak komentar: ....djetinjasto.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bas bezveze...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ahahahahahaha...samo nastavite dalje, ja sam postavio samo da ljudi cuju sta masina
moze a nigdje ne pise dal je losa il dobra samo pise sta moze, dobro il lose...hajd nema veze...kako nije kritikovao kad uvek nesto rasere, ko je uopste spominjao o svirci... al ne valja ja, ahahahaha, evo moje novo radno mesto od juce: ![]() ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E neka si se i ti opametio pa postavio Rolande u prvi red...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
E ovu cu sliku uramit,roland u prvom redu kod Nedima.....hahaha
![]() |
#8 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Promijenjeno od tranzit (19.11.2008 u 06:51 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
X!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo nesto gledam ovu sliku i ko god da je ovako lijepo poslagao ove
sintove-svaka mu cast.Sve je na svom mjestu i tacno se zna sta treba da ide u prvi plan a sta na zacelje.... ![]() @Nedime Cini mi se da uz ovo novo radno mjesto ide ona dobra pjesma: ....Nigdje zore,ni bijela dana...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kaze, m50, valja |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|