|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ili najjednostavnije;dok ga stavis unutra dobro je i radi kad ga izvadish , mislim usb ili karticu nece da radi! Mislim triton!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
1) Ne otvaraj istu temu 2x!
2) Ovoj temi nije mesto u bojama i samplovima, vec medju pitanjima vezanim za korg workstaione. 3) Bar 10x je isto pitanje postavljeno! Potrazi malo! Tema je zatvorena!
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
a ljudi nemojte coveka kritikovati,vidite da mu je prvi put,objasnite mu gde i sta kako,tj gde da pronadje objasnjenje. Odma udri po njemu . tz tz tz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
BELJA----drug nemoj tako da pričaš...
Vidi u pretraživač upišeš KORG EXTREME i izbaci ti sve od te klaviature što je bilo pisano... I onda polako počeprkaš i svega ima i svačega...Neki ne razumiju da se NE MOGU jedne stvari pisati po 100 puta i ponovo dođe neki novajlija i hajmo ponovo...Nema tu kritike i napadanja ali razumite nas da i nama nije lako stalno motriti ŠPIJUNE koje šalju druge stranice i prepravljati pogrešne postove i teme...Dajte malo razumijevnja drugovi...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Od 25.04.2008 do danas je mogo da provali pretragu, aj sad mi umesto njega da trazimo odgovor, a bilo je...Mislim stvarno!
![]()
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
@Belja
Ma nema veze snacu se ja samo sam mislio da mi bude lakse ali naso sam nekih interesantnih tema naso sam par stvari u vezi extrema. Promijenjeno od Vaxter (19.11.2008 u 00:40 sati) Razlog: Izbrisan citat |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto vidiš kad se potrudiš da sve ide...
A sad sretno čitanje i da se čimprije naučiš da radiš sa svojim Extreme... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extreme, korg, oko, pomoc, semplova, treba, unacivanja |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|