|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Moj mikrofon je SAMO MOJ. Naravno, uvek postoji jedan zamumuljen i zakukuljen, za ne daj Boze!
Klavijaturu, harmoniku, zenu......... secem ruke za pipanje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja sam se dosta takvih "nadri pjevaca" rijesio tako sto kad navali da pjeva ja mu ako pjesma ide u G ja mu dignem u H ili C i posle jedne strofe sam ostavi microf i kaze "nisam nesto danas dobar"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postavio sam temu jer mi se pre par nedelja desilo da zamalo ispadne opsta frka jer pijanom majmunu nisam dao mikrofon da peva. Kad sam na kraju popustio, on je odurlikao dva stiha i bacio mi mikrofon na klavijaturu. Sreca, kabl od mikrofona je odigrao pravu ulogu, jer je tip stao na njega, i sprecio incident neslucenih razmera. A dok mu nisam dao mikrofon, njih desetorica mi je trazilo jos da "pevaju".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Ne dam nizasta na svijetu!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
ja slabije imam tih problema . Jer kad god dodju do mene da me pitaju za mic da pevaju,a ja kazem(a jbg ljudi su tupavi pa poveruju
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Belja_SO (26.11.2008 u 20:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ahahahhaa...ova ti je dobra...sad cu i ja sve da ih nakacim pevacu...a ovaj moj 2x2 niko ne sme ni pesmu da trazi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
tema jest jako stara, no sličnu nisam našao pa da ne otvaram novu temu. Meni je najgore od svega toga što kad svakome daš mikrofon da pjeva, a svi su naravno pijani ko majke i mikrofon ti bude sav zabljuckan od razno raznih pića i ića i onda smrdi ko sam vrag. Srećom to bude uvijek neki malo lošiji koji imam, jer baš svoj nedam nikako. Sa čime je to onda najbolje očistit i na koji način. Ni ja ne volim davat mikrofon i to maksimalno izbjegavam, al nekad bude i nekih situacija kad se mora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dajete, gostima, mikrofon, pijanim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|