|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Moj porodicni bend(zena i ja)je vec odbio tezgu od 2x1000e,za hotel Kaldera u Laktasima,Banjaluka,jer je dva dana i malo nam je daleko a deca(5 i 10)vec postavljaju mnogo pitanja,tako da cemo raditi nesto u Bgd za manje pare ali ujutro biti u svojoj kuci.Vec sad imam kombinaciju za 2x600e,za svirku od 2x1 sat+DJ,ali je tender jos u toku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolege...ne kaze se za dzabe "strpljen-spasen"...ne treba zuriti sa pogodbama...najbolje je sacekati pa kad gazdama bude frka onda ne pitaju sta kosta...ali,pare unapred obavezno...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mora pazljivo da se pogadja, ali niko ne da kintu unapred, jer se placa od ulaznica. U Pozarevcu se u predhodne 2-3 godine nekoliko puta desilo da muzika bude ispaljena na foru "sta da radimo, malo je ulaznica prodato", pa im gazda isplati manju cenu od dogovorene, a prosle godine je jedan gazda jednoj muzici (da ne imenujem ni gazdu ni muziku) 30. decembra javio da nece da pravi docek, jer je sve goste prebacio u drugi restoran (koji on isto drzi), jer mu se nije isplatilo da placa dve muzike. Tu ni kapara ne igra neku ulogu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo i jedno GRKO iskustvo za novu godinu...
Ja mislim da svi članovi iz Klagenfurta a i šire poznaju kafanu ROYAL koju je držala SEKA (preko puta crkve)... Inače kod nje je bio i njen jebač TOMICA iz Šabca koji svira gitaru i pjeva (a tu noć mu došla kćerkica i žena vlakom iz Beograda)... 2006-te sam kod njih pogodio da rr adim Novu Godinu za 200eura... Noć je bila sramotno katastrofalna jer je sav narod otišo u kafanu u blizini,kod SIME (i njega svi znaju tamo)... Ujutru smo svirali skoro do 8.00 ujutru i meni Seka donosi usranih 100eura...I ja reko šta sad to,a ona će meni PA TOLIKO JA PLAĆAM ZA NOVU GODINU...Prokleto joj sve bilo ušljivo,da sam moro iz Ljubljane nabijati trošak do nje za smrdljivih 100eur a dogovor je bio 200...Al et ima dragog Boga pa se izkazalo da je obična narkomanka i lezbijka i propo joj biznis...E vala neka je!!!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma ti si jos i dobro prosao...
Ja sam ispaljen za jednu novu godinu, mislim cela ekipa... bili smo isplaceni po 3000din ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja sviram za 500 Eura, i još dvojica kolega.
Solidno...... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godina, nova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|