|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znam ja da je dobar.Kao i svaka novija klavijatura.
Ali interesantno bi bilo da napišemo svoja i drugačija iskustva ,osim onih kako je sve super i najj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Desilo mi se noćas nešto čudno...
Ubacim wave sa sticka u već učitani project u klavijaturi, (taj wave je bio na sticku br. 2) i učitao je, ali ne dozvoljava spremanje, memory full. S obzirom da memorija nije popunjena ni do pola, u čemu je problem? Vidio sam da je netko imao isti problem, pa me zanima rješenje. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo da skrenem s teme...
Amadeusvk,trebao bi set za x3,sa bas gitarom. Imaš li možda? Ide li on na posebni izlaz na x3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
S bas gitarom nemam, al znam tko možda ima...
Odakle si ti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Verovatno se Fantom prebacio na internu memoriju.Verovatno on prepoznaje da nije ta fleska sa koje je ucitan prvi set!Da li hoce da sacuva to na prvu flesku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pretpostavio sam, al nisam bio siguran...
Možda da vidiš dal Gala ima šta za x3 A posebni izlaz? Da, na individual 5 hehehe Promijenjeno od TomyCroSound (17.11.2008 u 16:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jedan mali skroman pokloncic za kolege -fantom forumashe!
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3095 Radi se se o par vrlo kvalitetnih wallpapera za Fantoma. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|