|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@Emirt
Na pitanje ![]() ---Isplati se!!!!! Na pitanje : Mozete li mi reci neka iskustva sa njim ili mi dati informacije (memorija i te stvari)? ---Imas brate zvanicnu specifikacuiju na njihovom sajtu,pa tako mozes uporediti!!!!!A sto se tice iskustva,toga imas pisano po forumu (samo malo bolje potrazi)........... Na pitanje ![]() ---Ko ti da realan odgovor,njemu svaka cast!!!!!Suvise su razlicite klavijature!!!PA80 je u svoje vreme bila Korgova klavijatura visoke klase,a E60/50 nisu bile klavijature visoke klase!E80 je visoke klase...... Sa druge strane gledano,PA80 je starija klavijatura ,a E60/50 je novija............. I tako dalje................. Poz!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ljudi, hvala vam...
Ipak je najbolje da ja sam isprobam kljave i da uzmem sta mi odgovara. Sejo je dobro zapazio da idem iz krajnosti u krajnost i da stvarno ne znam ni sam sta cu. Ipak da vas ne smaram sam cu odluciti mada mi je Milance malo otvorio oci sad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Veruj mi ovde nikakve odgovore beces dobiti na tu temu...
Ja sam zaboravio na KORG-ovu PA seriju od kada sam presao na Roland-a E - seriju.... Roland i KORG dve razlicite price pa ko sta vise voli ... Svirao sam PA 60 sada sviram na E - 50 i ne menjam Roland nikada vise to je to....! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 103
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Care,ja sam uzeo e50 i sad kad sam posle nekih par meseci usao u dosta fora za nju,ne bih je menjao za korga,ali ta klavijatura (posto ti je moj izbor da uzmes e50,jer je ralika izmedju e60 u broju oktava) ,u stvari,svirka sa njom ce ti biti kompletna ako uzmes tritona,ili Rolanda xp30 (opet kazem,to je moje misljenje,posto radim i narodnu i zabavnu muziku)
Pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Bokig800 je potpuno u pravu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
On je ovde napisao nekoliko stvari, a ti si rekao da je u pravu. Na sta konkretno mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 103
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
I jos jedno (opet je to moj zakljucak),slusajuci na svirkama kako radi Korg (Pa 50,60,80),cini mi se da nikad nece dobiti onu snagu "izbacivanja" bubnja iz razglasa,jednostavno,Roland taj aranzerski deo izbaci,bas ga zakuca,drugim recima,mislim da je Rolandov bubanj mnogo jaci od Korgovog....mada,slusajuci par svirki,Pa1x mi se svideo i po meni je kompletna sprava....ali,care,tu ti je i cena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e60, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|