|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Opasno je to vaditi..Bolje trazi nesto drugo, a ne vadi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Koliko ja znam,
vadi se 3. krajnik, koji radi, da ne kažem šta....ovi ostali štite organizam od unosa kojekakvih bacila, virusa, bla bla bla...... A vadit krajnike radi pjevanja, hm, baš mi se i ne čini to pametnim..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Ja retko pevam ali imam strasne probleme sa krajnicima.Izmedju ostalog imam i 40 god.pa mi bas i nije svejedno,jer kazu da sto je covek stariji da teze podnosi operaciju.Hvala za ovu pricu sa sacem a bilo bi dobro da jos neko preporuci neki prirodni preparat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Za sve one koji se ubijaju od pevanja po nekoliko dana najuspesnije pomaze Tantum Verde sprej.Ostale tabletice za sisanje,to je bezveze...Tantum Verde,prsnes na svakih 1-1,5 h i pevas bez prestanka mesec dana...
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Care:˝Tantum Verde,prsnes na svakih 1-1,5 h˝.Dali si pročitao primenu i neželjene efekte?Ti ako nastaviš tako čestu upotrebu ,kad prestaneš sa muzikom nećeš moći da pričaš a da ˝neprsneš........˝Bolje uzmi-te u bend još jednog pevača.
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja sam takodje zdravstveni radnik,i imam potpuno iste probleme ko i kolega.
mislim da je on hteo reci da bi ih vadio zbog toga sto je cesto bolestan a ne sto ne moze da peva (pevanje mu samo teze pada,jer ga boli grlo)...drugo,mislim da on nije puno mator da ih ne bi vadio,ja imam 28 god pa se razmisljam da ih maknem,i trece ako su tu ne znaci da ih ne treba ni po koju cenu ne vaditi....i slepo crevo je tu,pa kad se upali,mora napolje i nista,i zub je tu,ali nekad mora napolje,na kraj krajeva neko zivi i sa jednim bubregom i nista...sve je to tu sa razlogom ,normalno,ali kad pocne vise da steti nego da pomaze-NAPOLJE...mozda ne znate,ali gnojna angina (koju i ja sad trenutno imam), ide na srce ,mozak , i bubrege (da se laicki izrazim,da bi me razumeli ostali koji nisu zdravstveni radnici ko ja i kolega).... eto,toliko
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Medino,niko nije rekao da ih nevadi (pročitaj pažljivije).Nije naveo godine.Pušač-nepušač .(ok nije forum DZ pa da postavljamo dijagnozu i Th.)Uputio sam ga specijalisti za.....Ako ima tih i takvih hroničnih problema sa pevanjem znači ipak bi se trebao ozbiljnije pozabaviti sobom.....a ja lično bi tonsilitis(ako je tonsilitis u pitanju) lečio antibioticima oralno ili i.m. ili tetraciklinima.Može?
![]()
Promijenjeno od vladimir68 (13.11.2008 u 21:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Evo da se i ja ukljucim u temu.
Ja sam krajnike 1999te pred zimu operisao a do tad sam imao svaki mjesec barem jednom girpu i anginu a nateknuti su bili maksimalno, kao poveci orasi a i upale su svoje radile, a da nepricam koliko sam ANTIBIOTIKE u to vrijeme morao piti da bi koliko toliko bio zdrav. Dok nisam operisao, jedno dvije i pol godine sam te probleme imao. Posle operacije i zadnji niz godina najvise jednom godisnje da odlezim gripu ito jesen kad je promjena vremena, a sto se tice ostalih prehlada, sada jesam vise osjetljiviji jer ti krajnici dodju kao neki filter za pluca i jos kojesta, stim da sam pusac (dnevno 10-15 cigareta) i radno mjesto u firmi mi je i ljeti i zimi klimatizirano tako da i to malo utice. Onaj ko bas ima problema neka proba sve metode i proba bez OP ali ja vise nisam mogao cekati a doktori ovde u Austriji su me isto nonstop odbijali, znaci nije bezveze sto se radjamo sa krajnicima. Evo jos jedan primjer sa kcerkom mojom, imala je 4-5god. isti slicni problemi kao i kod mene, stim da je rodjena prije vremena i sa kilazom od 1150g na svijet dosla. Isto je morala pod skalpel u vezi krajnika ali joj nisu izvadili nego samo smanjili i polipe malo ocistili. Evo sad ce joj 6 punih a upala i angina bogu hvala vise nema. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Zdravstveni sam radnik.Veđenje krajnika u kasnijim godinama nije preporučljivo ,jedino ako baš nije neophodno.
![]() ![]() ![]()
Promijenjeno od vladimir68 (13.11.2008 u 20:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
krajnike, operirati |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|